2789
عنوان

مرمری ام💔💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 17922 بازدید | 151 پست

چی شده مرمری؟☹☹☹

براش ۱۰۰ تا صلوات میفرستم که ان شاءالله مشکلی نداشته باشه 💚

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   
چی شده مرمری؟☹☹☹ براش ۱۰۰ تا صلوات میفرستم که ان شاءالله مشکلی نداشته باشه 💚

به کلکسیون مشکلات پسرم دیابتم اضافه شده ظاهرا

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به کلکسیون مشکلات پسرم دیابتم اضافه شده ظاهرا

ان شاءالله که مشکلی نداره 💚

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   

مرمری جان با تست گلوکومتر که نمیشه تشخیص دیابت داد

اروم باش و به بچت استرس نده که فک کنه حتما کاری کرده که باید ببریش ازمایشگاه

با پسرت صحبت کن و بخشی از واقعیت بگو

دختر باید موفرفری باشه😍 با چشای قلمبه🙄 مثل خودم😎😁
مرمری جان با تست گلوکومتر که نمیشه تشخیص دیابت داد اروم باش و به بچت استرس نده که فک کنه حتما کاری ...

بردم ازمایش اونجا هم متاسفانه نتیجش خوب نبود باید تکرار شه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
خدا از دهنت بشنوه علایم کوفتی و جواب ازمایش بهمم ریخته

نگران نباش عزیزم 

من دوتا پسر دارم هر دو خیلی خیلی اب میخورن خیلی هم ادرار میکنند و خیلی خیال پردازن همیشه تو خیال خودشون با یکی حرف میزنند پسر کوچکم سه سال داره همیشه دنبال پشه و پروانه هاست دکتر هم بردم هم چشم پزشک هم ازمایش خدا روشکر مشکلی نبود فقط پسر بزرگم تنبلی چشم داشت و کم خون بود که اونم ادثی بود و نگران نباش میدونم شمام مادری و اینا طبیعیه که نگران باشی ولی مطمین باش دیابت نداره و منتطرم هبر خوب بدی که هیچ مشکلی نداره واقعا درکتون میکنم چون منم یه بار پسرمو بردم ازمایش گفتم کم کتری تیروید داره خیلی ناراحت بودم بتور کن پنج بار ازمایششو تکرار کردم تا گفتن سالمه و مشکلی نداره امیدت بخدا باشه ایشالله که چیزی نیست گلم ویه چیز دیگه که من متوجه شدم شما خیلی مشکلاتو بزرگ میبینید همیشه مثثبت فکر کن زیاد تلقین نکن گلم احساس میکنم خیلی همیشه نگران پسرتون هستید واین چون بچتون تک فرزنده اینجوری هستید منم برا بچه اولم اینجوری بودم کامل درکتون میکنم😍

...
فکر میکردم فقط خودم تنهام ک تو حاملگی و زایمان و بچه داری اونهمهه عذاب کشیدمو هنوزم ادامه دارن.بسپرش ...

ُلام عزیزم اگر اصفهانی دکتر گوارش عالی دکتر سید حسن امامی همسر من التهاب روده داشتند یعنی با ۱ دوره دارو مشکل چندین ساله رفع شد. شهرک سلامت هستند .  البته برا بچه نمی دونم ولی برا همسسرم عااالی بودند 

ُلام عزیزم اگر اصفهانی دکتر گوارش عالی دکتر سید حسن امامی همسر من التهاب روده داشتند یعنی با ۱ دوره ...

بله اصفهانم برا بچه ها هم خوبه؟من میبرمش پیش صانعیان ک خیر سرش فوق تخصص گوارش کودکان.تهران هم پیش دکتر مقدادی میبرم 

ُلام عزیزم اگر اصفهانی دکتر گوارش عالی دکتر سید حسن امامی همسر من التهاب روده داشتند یعنی با ۱ دوره ...

میشه شماره ش رو بهم بدی میخوام بپرسم ببینم پسرم رو ویزیت میکنه 

نگران نباش عزیزم  من دوتا پسر دارم هر دو خیلی خیلی اب میخورن خیلی هم ادرار میکنند و خیلی خیال ...

الهی بگردم سوراخ سوراخ کردین ک

خداروشکر انشالله همیشه تنشون سالم باشه و شاهد موفقیت هاشون باشی

سلام مرمری جان 

سال نو مبارک 

چی شده؟ تاپیکتو خوندم آزمایش رو تکرار کردی؟ انشااله خیره نگران نباش.

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.
سلام مرمری جان  سال نو مبارک  چی شده؟ تاپیکتو خوندم آزمایش رو تکرار کردی؟ انشااله خیره ن ...

سلام

ن دیروز ازمایش داد موفق نشدم با دکترش حرف بزنم ببینم چی میگه