2789
عنوان

مرمری ام💔💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 17922 بازدید | 151 پست

نگران نباش مرمری

من مامانم ۱۵ساله دیابت داره و ده ساله هم انسولین میزنه (تا این حد یعنی...)

داروی طب اسلامی واسش گرفتیم انسولین رو قطع کرده و بهتر شده خداروشکر .... قراره یه مدت مصرف کنه همینم قطع میکنه و دیگه کاملااا خوب میشه 

بچه ها که زودتر خوب میشن 

عزیزم ی سوال شما موقع بارداری دیابت نداشتی؟؟؟من خودم تو بارداری دیابت گرفتم انسولین میزنم و قرص میخورم خیلی نگران بچه هامم

و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

راستش نمیدونم قند نرمال بچه ها چنده ولی واسه بزرگترا ناشتا باید ۱۲۰ باشه 

شاید دیابت نیس 

همه بچه ها چیزای شیرین دوس دارن طبیعیه

داداش منم زیاد میخوره کلا خیلی دوس داره 

عزیزم ی سوال شما موقع بارداری دیابت نداشتی؟؟؟من خودم تو بارداری دیابت گرفتم انسولین میزنم و قرص میخو ...

من مامانم دیابت داشت و بعدش داداشم به دنیا اومد 

داداشم الان  ۵ سالشه و کاملا سالمه 

مامان منم انسولین میزد دوران  بارداری 

عزیزم زنگ زدی دکتر بگو چی شد؟نگران نباش انشاالله  ک چیزی نیس هر چی بیشتر تو نگران باشی پسرتون هم میفهمه نگران میشه گفتی  با خدا قهری خوب باشه من در عوض  اش برات  دعا میکنم 

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
میشه شماره ش رو بهم بدی میخوام بپرسم ببینم پسرم رو ویزیت میکنه 

۳۵۵۴۸۱۵۱ کلینیک گوارش پورسینا حکیم  

خیییلی دیر نوبت میدن برا خود دکتر یادمه ما رفتیم الزهرا خود دکتر امامی نامه نوشت که مطب نوبت بدن اول می فرسته پیش شاگرداش بهترینشون دکتر سلوکی اما سعی کن پیگیر باشی برا خود دکتر امامی 

نگران نباش مرمری من مامانم ۱۵ساله دیابت داره و ده ساله هم انسولین میزنه (تا این حد یعنی...) داروی ...

داروش  چیه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
عزیزم زنگ زدی دکتر بگو چی شد؟نگران نباش انشاالله  ک چیزی نیس هر چی بیشتر تو نگران باشی پسرتون ه ...

جواب نداد

امروز ساعت ۳باز تماس میگیرم

ساعتهای خاصی جواب میده

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
عزیزم ی سوال شما موقع بارداری دیابت نداشتی؟؟؟من خودم تو بارداری دیابت گرفتم انسولین میزنم و قرص میخو ...

نه نداشتم

میزان قند خون طبیعی با توجه به گروه های سنی بصورت زیر است:

حد طبیعی قند خون در نوزادان تا ۵ سالگی ۱۰۰ تا ۲۰۰ میلی گرم در دسی لیتر است. قند خون ناشتا باید نزدیک به ۱۰۰ میلی گرم در دسی لیتر باشد. قند خون پس از صرف غذا و قبل از رفتن به رختخواب باید نزدیک به ۲۰۰ میلی گرم در دسی لیتر باشد. اگر قند خون قبل از خواب کمتر از ۱۵۰ میلی گرم در دسی لیتر باشد، باید به پزشک مراجعه کنید. او ممکن است قبل میان وعده از خواب یا آزمایش را توصیه کند

جواب نداد امروز ساعت ۳باز تماس میگیرم ساعتهای خاصی جواب میده

اهوم خبر کن فقط ما هم از نگرانی در بیار حرص هم کمتر بخور حرص بخوری  اتفاقی نمیفته

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
جواب نداد امروز ساعت ۳باز تماس میگیرم ساعتهای خاصی جواب میده

اگ ی کلینیک دیابت پیدا کنی خیلی خوب میشه اگ آزمایش تکمیلی لازم باشه انجام بدن جوابشو همونجا میدن دکتر متخصصم نتیجه قطعیو بهت میگه 

خدایا شکرت ب خاطر روزهای خوبی ک پیش رومه😍😍😍