2789
عنوان

مرمری ام💔💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 17922 بازدید | 151 پست
مرمری جان از دیشب به فکر گل پسرت بودم اصلا نگران نباش مطمین باش پسرت دیابت نداره برا حساسیتش هم خیال ...

ولی هنوزم جواب ازمایشش ناراحت کنندس

واقعا بهم ریختم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

واسه تکرار آزمایش کی باید ببریش؟؟

هنوز صحبت نکردم با دکتر

جواب نداد تماسمو

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
نگران نباش عزیزم ایشالله که چیزی نیست مطمین باش دیابت نداره😍

خدا از دهنت بشنوه

علایم کوفتی و جواب ازمایش بهمم ریخته

فکر میکردم فقط خودم تنهام ک تو حاملگی و زایمان و بچه داری اونهمهه عذاب کشیدمو هنوزم ادامه دارن.بسپرش ب خدا خودش داده خودشم نگهدارشه.من تازه بعد دوسال بهم گفتن ک بچه م آلرژی نداره و عدم‌تحمل و التهاب روده داره😭😭مقدادیم چند دوره دارو‌داد با اخر ی دوره سه ماهه کورتون خوراکی داد اما هیچی ب هیچی نمیدونم دیگه کجا ببرمش 😭

ولی هنوزم جواب ازمایشش ناراحت کنندس واقعا بهم ریختم

توکلت به خدا باشه

گر نداری دانش ترکیب رنگ 🌹 بین گلها زشت یا زیبا مکن/ خوب بودن شرط انسان بودن است❤ عیب را در این و آن پیدا مکن《مولانا》....همه زندگیم بچهام     
درمان نداره

کاملا قابل کنترله ...شما خودتون رو اذیت نکنید اصلا ،باور کنید حتی اگه خدایی نکرده دیابت بود ،بازم اصلا بیماری خطرناکی نیست .راستش من خالم پزشکه ،میخواستم ازش بپرسم اما متاسفانه الان بیمارستانه و جوابم رو نداد...اگر یه وقت جواب داد بهتون میگم،اما اصلا نگران نباشید...فکر میکنم توی سایت هم پزشک باشه از اونا هم میتونین بپرسین

🌟Life begins at the end of your comfort zone🌟
کاملا قابل کنترله ...شما خودتون رو اذیت نکنید اصلا ،باور کنید حتی اگه خدایی نکرده دیابت بود ،بازم اص ...

انشالله همینطور باشه ک میگید

مرمری مگه بهت نگفتم جواب نرماله حرف گوش کن دختر جان  بیخودی نگران نباش

سرچ کردم نت بدتر حالم بد شد😢

فکر میکردم فقط خودم تنهام ک تو حاملگی و زایمان و بچه داری اونهمهه عذاب کشیدمو هنوزم ادامه دارن.بسپرش ...

الهی بگردمش

مگه هنوز حالش بده

مرمری جان زیاد بالا نبوده ک دیروز گفتم خواهرمنم دیابتیه قند ناشتاش ۳۸۵بود دو ساعته ۵۰۰  احتمالا ...

انشالله

اره😭😭😭خدا نمیدونم چرا منو زنده گذاشته 

میفهمتت

خدا هیچ بچه ای رو مریض نکنه