2777
2789
عنوان

موی طلایی توموهای مشکی دختر ۳ ماهم

1185 بازدید | 31 پست

چند تار موی طلایی داره تو موهاش دخترم سه ماهشه ولی موهاش خیلی مشکی هستن خیلی ناراحتم همه موهاش ایطور بشن حالت سفید هم دارن مادرشوهرم میگ الان بزرگ بشع همه سفید و طلایی میشن کسی ایطور بوده

خلی خوبه که ادمای کمی هستن که این حالت رو دارن😍

ساینای مادر من هنوز لباس هات رو به اغوش میگیرم و تو اتاقت میشینم به یادت... من هنوز باورم نمیشه تو و باباییت دیگه پیشم نیستید💔💔 خدایا دوتا غم بزرگ گذاشتی رو شونم واسه ارامشم صلوات بفرستید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رنگش تغیر نمیکنه منم موهام خرمایی و مشکیه

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙

من یه دسته از موهام طلاییه بقیه مشکی خیلی دوست داشتم همه موهلم اون رنگی بود

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

عزیزم منم موهام مشکی بود ولی یه تیکه تقریبا اندازه قطر دوتا انگشت موهام طلاییه پشت سرم ولی الان ک بزرگ شدم رفته زیره بقیه موها مامانم میگفت همونا فقط طلایی شد بقیش مشکی موند

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...