2777
2789

یه باغی بابای من بنده خدا داره ک همونجا داره زندگی میکنه ب دوستش رفیقش هر کی رسید میگه بلند شو بیا باغ پدر زنم....

فردا جاریمو داداششو دعوت کرده چیزی نگفتم....

حالا دوستش زنگ زده ک ما هم بیاییم با داداشمو زن و بچه هام... حالا همشون مشروب خور عرق خور سیگار کش‌.... جلو هر کی شد تو ساختمان سیگار میکشن.... بعد بنده خدا بابای من با خواهرم ک افسردگی داره تو باغن.... بابام فوق العاده مخالف سرسخت دود و دم و سیگار و مشروبه....

حالا گفتم اون ها نیان قهر کرد....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به حق چیزای ندیده و نشنیده، یعنی کسی هم هست بجای شما تو خونه تون مهموم دعوت کنه ...تازه منکراتی هم باشن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش

اصلا اجازه نده همین داداشش هم بیاد اصلا هر کی رو دعوت کرد قبول نکن شوهرت زیر بار نرفت خودت زنگ بزن مهموناش بگو بابا و خواهرم راحت نیستن فلانی از سر خودش قول داده لطفا نرید  چقد پوروعه شاید خواهرت اذیت شه 

میدونم نام کاربریم درستش گرگ بالان دیده هست لطفا اینقد ریپلای نکنین وقتی اسمو مینوشتم هر کاری کردم یادم نیومد فک کردم باران باید بنویسم 

وای چجور شوهرتو تحمل میکنی 

چرا اجازه میدی برا بابات زحمت درست کنه

بهش اجازه نده هر لحظه مهمون ببره باغ آرامش خانوادتو بهم بزنه

قهرم میکنه به جهنم عین خیالت نباشه 

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم.