2789
عنوان

کیابیدارن

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 124 پست
خخخخ منم کلا زیاد نمیخابم ازخواب بدم میاد 

شبا چکار میکنی حوصلت سر نره ؟ من تی وی میبینم ، تو اینترنت میچرخم ، یه وقتام عروسک درست میکنم یا بافتنی میبافم ، ولی روزا حسابی میخوابم خخخخ

سلام منم بیدارم 😉

سلام عزیزم 

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چطورتنظیم کنی؟

شب و نخوابیدم امروز هم کلا نخوابم تنظیم میشه😁☹

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   
شبا چکار میکنی حوصلت سر نره ؟ من تی وی میبینم ، تو اینترنت میچرخم ، یه وقتام عروسک درست میکنم یا باف ...

من که دوتابچه دارم فقط درگیراونام ارزو میکنم شب زودبخابن تا دیگه وقتام مال خودم بشه مبام نی نی سایت میچرخم یکم نت گردی میکنم مطلب میخونم

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
من که دوتابچه دارم فقط درگیراونام ارزو میکنم شب زودبخابن تا دیگه وقتام مال خودم بشه مبام نی نی سایت ...

ایشاله سلامت باشن عزیزم کنار هم خوش باشین ، ایشاله منم نی نی دار بشم سرم گرم بشه 

[QUOTE=182549158]شب و نخوابیدم امروز هم کلا نخوابم تنظیم میشه😁☹[/QUOTامیدوارم تنظیم بشه

براچی تنظیم‌شه

چون ب هیچکدوم از کارام نمیرسم اگه تا صبح بیدار باشم باز تا لنگ ظهر بخوابم 

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   
صبح همتون گل گلی😍

صبح شماهم پرتغالی🌹

چون صبح شده بیدار شدیم😐😂

ماکه هنوزنخابیدیم

من همیشه مثل خرس میخوابیدم  😐الان دقیقا از روز اول عید ک بیدار شدم از خواب گلو درد گرفتمو  مریضم از ترس اینکه کرونا باشه شبا خواب ندارم اصلا سالی ک برا من اینجور گند شروع بشه ببین اخرش چی میشع 😐😂😂😂

مرسی فدات آبجی چه خبرا نرفتین مسافرت

نه بابامسافرت کجابود با این کرونا

فقط خونه مادرم رفتم وخواهرم

بعد عید میرم اونم با خانواده خودم

مجردی میخوایم بریم😁😉

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂