2789
عنوان

کیابیدارن

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 124 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بخاطر مشکلات بزرگ و فشار روانی که دارم

ایشالاهرچه زودتر حل بشه

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
نشنیده بودم..ولی سرتونو به دیوارنکوبین.ممنون

مزاح بود☹☹☹☹☹

از هریت تابمن کسی که برده ها رو فراری میداد پرسیدنسخت‌ترین مرحله کار شما برای نجات بردگان چی بود؟  گفت:قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی ........ مشکل اینجاست که ما خودمونم ارزش خودمونو نمیدونیم 😞               به امید روزی که صلح در سرارسر جهان برقرار بشه و همه با عقاید و افکار متفاوت کنار هم خوشحال و بدون تفرقه زندگی کنیم 🙃.                  بزرگترین آرزوم تساوی حقوق زن و مرده و اینکه خانوما ارزش خودشونو بدونن  هستش  🤗🤗🤗       
ی نفر ک برام مث داداش بود ی رفیق خوب از دست دادم خوب نیستم بیدارم نمیتونم بخابم

حق داری نتونی بخوابی

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
اصن یه حالی میده شبها تاصبح بیدارباشی 

قبلا هفته ای ۳ روز شبا بیدار میموندم تا صبح ۸ اینا که همسرم بیاد از سرکار صبونه میخوردیم میخوابیدیم ولی تو عید شیفتاش ریخته بهم ۳۶ ساعت سره کاره همش بیدارم خخخخ فک منم تموم بشم تا چند روز دیگه

قبلا هفته ای ۳ روز شبا بیدار میموندم تا صبح ۸ اینا که همسرم بیاد از سرکار صبونه میخوردیم میخوابیدیم ...

خخخخ منم کلا زیاد نمیخابم ازخواب بدم میاد 

جات خالی آبجی  چه کنیم دل خوشی ما به همین دور دوراست😂

خوش بگذره داداش گلم🌹

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

میخوام  بیدار بمونم تا خوابم تنظیم بشه

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   
میخوام  بیدار بمونم تا خوابم تنظیم بشه

چطورتنظیم کنی؟