2789
عنوان

کیابیدارن

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 124 پست
ایشاله سلامت باشن عزیزم کنار هم خوش باشین ، ایشاله منم نی نی دار بشم سرم گرم بشه 

ممنون گلم لطف دارین

ایشالا هرچه زودتر خدا دوقلو بهت بده حسابی سرگرم بشی

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من همیشه مثل خرس میخوابیدم  😐الان دقیقا از روز اول عید ک بیدار شدم از خواب گلو درد گرفتمو &nbs ...

نه ایشالا که کرونا نیس ترس نداره بیخودی به خودت استرس وارد نکن 

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
وای مرسی عالی میشه ایشاله عزیزم ممنون 

🙏🌷😘

چرا انقدر همه بیدارن بخوابید دلتون خوشه ها 😂😂 بذار کنکور تموم بشه بهتون نشون میدم خواب چیه 😩😩

بخامم بخوابم نمیتونم دیگه عادت کردم

ع شیطون ها  انشاالله به سلامتی مقصد کجاست  پیشاپیش خوش بگذره

مقصدمون وطنه تبریز

خیلی ممنون🙏🌹

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
امیدوارم ک نباشع مرسی عزیزم 😘ولی استرسمو واقعا نمیتونم کاری کنم 

حق داری اما استرس بده 

دوستای شب زنده دارم هرشب بیاین حاضری بزنید😂

آره وطن یه چیز دیگه است من تقریبا همه جا ایران رو دیدم  بجز اون سمت

حتما این سمتم بیا جاهای دیدنی زیادی

داره مردماشم که دیگه نگم برات

مخصوصا تبریز🤣🤣🤣🤣

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
حتما این سمتم بیا جاهای دیدنی زیادی داره مردماشم که دیگه نگم برات مخصوصا تبریز🤣🤣🤣🤣

انشاالله

آره دوستام یبار اومدن 

خیلی تعریف شما رو میکردن 

میگفتن وقتی میفهمیدن مسافریم 

خیلی به همون محبت میکردن و هوا مون رو داشتن