2777
2789
عنوان

مرتیکه وحشی😨😰

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 33 پست

البته نمیدونیم قضیه شون چی بوده.مرده از بخش بیرونش کردن.دخترش و زنه پشت پرده هستن.دخترش روشو از مادرش برگردونده.مسافرم هستن.آخ بمیرم که مسافرتو بهشون زهر کرد

احتما ل خیانت خیلی کمه  ولی درصد زنانی ک کتک میخورن خیلی زیاد نمیشه هرکی کتک خورد ...

من حرفتونو تائید میکنم دوست محترم و درصد خشونت علیه زنها زیاده ولی خوب از جهاتی هم جامعه دخیله تو این مسئله . شما ببین کی حامیه زنهاست ؟؟؟ هیچکس . چه کسی به زنهایه آسیب دیده کمک میکنه ؟؟؟ هیچکس . خوب یه زن بدون حامی بدونه پشتیبان رهاشده تو جامعه خوب معلومه این جامعه به کجا میره . از طرفی هم تصور این همه فشار اقتصادیه کمرشکن و درآندی که کفاف زندگی رو نمیده و نرد هرجقدر تلاش میکنه میبینهرفقط دوره باطله و نمیتونه نه به خانوادش برسه نه به کارش و دچار سرخوردگی و اشوب درونی و خودخوری و خشونت میشه و این مسایل همه باهم دست به دست میدن و کشور تبدیل میشه به اینی که همه داریم به چشم میبینیم انواع خشنود کللمی و فیزیکی گرفته تا انواع خیانهایه آشکار و نهان و دیگر مسائل . ببخشید پرحرفی کردم بانو 🌷⚘🌹🌷⚘

من مرد هستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من حرفتونو تائید میکنم دوست محترم و درصد خشونت علیه زنها زیاده ولی خوب از جهاتی هم جامعه دخیله تو ای ...

بله درسته موافقم✔️👌

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁