2777
2789
عنوان

مرتیکه وحشی😨😰

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 33 پست
آخی الان دوباره خواست مشت بزنه توی صورتش.زنه رو بردم پذیرش بشینه

یه دمپایی بردار بزن تو سرش

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واي منم زماني كه سر كار ميرفتم يه روز شيفت بودم يه خانمه اومد بستري شه واسه فرداش كه سزارين شه لحظه ي اخر رزيدنتا گفتن بستريش نكنيد چون فردا عمل اورژانسي زياد داريم اين بره فردا شب بياد بنده خدا با اون شكمش از صبح تا ٧ شب پله هاي بيمارستانو بالا پايين كرده بود وقتي كنسل شد شوهر حيوون كثافتش زورش اومد رفت اون بيچاره رو جلو همه ي ما سيلي زد..الان ٤-٥ سال ميگذره همش جلو چشممه كاش رفته بودم خانومه رو بغل كرده بودم كاش مرتيكه وحشي رو انداخته بوديم بيرون...چقدر خجالت كشيد خانمه..ولي مشكل اينجاست كه تو بيمارستانا انتظامات و سوپروايزر و كوفت و زهر مار پشت سر پرسنلشون نيستن اگه حرفي بهش ميزديم خودمون تقصير كار ميشديم كه چرا دخالت كرديم 

من مرد هستم

درود بر شما سال نوتون مبارک

ببخشید بی اجازه کامنت میزارم فقط خواستم بدونم میدونید چرا اون آقا میزنه خانومشو ؟؟؟ آیا

ما یبار همسایمون داشت زنشو به قصد کشت میزد خلاصه با کلی کتکاری زنرو نجات دادیمو رفتیم پاسگاه . میدونی چی شد ؟؟؟ زنه تمام پولهایه مردرو با طلاهایه خودش که فروخته بود و پس اندازه مرده که میخواست خونه بخره برده بودش داده بودش به دوست پسرش اونم همه پولهارو گرفته بودش و الفرار ترکیه بعدش اروپا . خوب شما جا اون مرد چیکار میکردید ؟؟؟ 🤔🤔🤔

من مرد هستم

مرده رو ببندین به تخت شوک برقی بزنین یه متر بپره هوا پفیوز

دستگاهو در با سنش بزارین

😒

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️بعضی روزا تو زندگی هستن که دلت میخواد صدباااار زندگیشون کنی،اون حس خووب اون گریه ی از سر شوق،براتون از این روزا آرزو میکنم😌❤️ ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️

من مرد هستم درود بر شما سال نوتون مبارک ببخشید بی اجازه کامنت میزارم فقط خواستم بدونم میدونید چرا ...

چ ربطی داشت؟ 

یعنی هر زنی کتک خورده خیانت کرده؟ 

مغزم رگ ب رگ شد از تحلیلت

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁
چ ربطی داشت؟  یعنی هر زنی کتک خورده خیانت کرده؟  مغزم رگ ب رگ شد از تحلیلت

درود بر شما 

انگار کامل نخوندی کامنتمو 🤔🤔🤔 همونی که دوستداشتیرو برداشتی . من اولش گفتم شما دلیل دعواشونو میدونی اول سوال کردم بعد مثال زدم دوست محترم . چرا مغزت رگ ب رگ میشه کافیه اول کامنتو بخونی بعد بیای جبهه بگیری و تخریب کنی . بازم شرمنده اگه باعث کدورت خاطر و ناراحتی و رگ ب رگ مغزتون شدم معذرت بانو

من مرد هستم
درود بر شما  انگار کامل نخوندی کامنتمو 🤔🤔🤔 همونی که دوستداشتیرو برداشتی . من اولش گفتم شما ...

احتما ل خیانت خیلی کمه 

ولی درصد زنانی ک کتک میخورن خیلی زیاد

نمیشه هرکی کتک خورد بگیم ما خبر نداریم شاید حقشه کتک خورده

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁