2777
2789
عنوان

بهم میگفت...

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 58 پست

من تشنه ی توجه بودم شایدم مهر طلب

خیلی زود از کوزه درمیرفتم

ی شب که خسته از استودیو برگشت(اخه دعوت سده بود ی برنامه استانی) باهام تصویری حرف زد نصفه شب

بهش گفتم برو طبقه بالا راحت حرف بزنیم اما نرفت گفت خیلی خستم فردا...

سر همین خیلی عصبانی شدم گفتم مرد نیستی اگه بیای تمام شد دیگه نمیخامت

از تاپیک های قبلیت معلومه ول کرده رفته.

سخته ولی زمان همه چیز رو حل میکنه و یه درس بزرگ اینکه پسرا با زبون فریب میدن دخترا با ارایش جفتش فیک و موقتی .فلذا زین پس یک در چوبی بسازین برای قلب و هیشکی جز خدا و خانواده رو‌راه ندین والسلام . و ب شوهر به چشم همراه نگاه کنید نه عشق و رفیق و دوست.تلخ ولی واقعی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سری چیزا تلمبار شده بود تو دلم ک تو اون تایم فقط دلم میخاست تموم شه رابطه...خیلی جزییات داره واردش نمیشم

الان یک ماهه و چند روزه که رفته

من برگشتم همون هفته اول اما سرد جوابمو داد منم ولش کردم و همو انفالو کردیم

بعد اومد پیجشو باز کرد که من استوریاشو ببینم(قبلا تو قهرامون اینکارو میکرد)

دوتا استوری غمگین گذاشت

از تاپیک های قبلیت معلومه ول کرده رفته. سخته ولی زمان همه چیز رو حل میکنه و یه درس بزرگ اینکه پسرا ...

به شوهر به چشم عشق و رفیق و دوست نگاه نکنیم؟میشه دلیلش رو بگین حرفاتون خیلی به دلم نشست

چشم بر هم زدنی مرد کوچکِ من🧒بزرگ‌ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سربلند کنم..👪❤

من با پیج فیک چکش میکردم

الانم که دم عیده عکس مسافرت با دوستاشو گذاشته

نمیدونم خوشه واقعا یا میخاد حرص منو دراره

هنوز تو شوکم که چجوری...پس اون حرفا‌....چجوری یادش رفت

یه سری چیزا تلمبار شده بود تو دلم ک تو اون تایم فقط دلم میخاست تموم شه رابطه...خیلی جزییات داره وارد ...

ببین با توجه به چیزایی ک گفتی ب نظرم در کودکی محبت و توجه چندانی ندیدی ومهرطلب شدی و خیلی بهش گیر دادی .اونم خواست یکم سرد رفتار کنه ک قدرشو بدونی .شایدم واقعن میخواست کم کم کم رابطه رو تموم کنه. و حدس دیگم اینه ک از طرد شدن میترسی بخاطر همین تا حس میکنی طرف  یکم سرد و احتمالا نمیخوادت سریع خودت تموم میکنی .البته همه حدس و گمانه ♥️

بچه ها اون ۳۴ سالشه و همه داداشاش حتی داداش کوچیکشم زن گرفته خانوادش خیلی سنتی ان و خیلی دنبال زن گرفتنن براش

هر بار که استوریاشو باز میکنم قبلش چشامو میبندم و ارزو میکنم زن نگرفته باشه

ببین با توجه به چیزایی ک گفتی ب نظرم در کودکی محبت و توجه چندانی ندیدی ومهرطلب شدی و خیلی بهش گیر دا ...

اره عزیزم کلا خیلی دوس دارم بقیه بهم توجه کنن... اون نمیدونم چش شده ولی اهل دوستی با بقیه نیس ینی خیلی خانواده داره

بچه ها اون ۳۴ سالشه و همه داداشاش حتی داداش کوچیکشم زن گرفته خانوادش خیلی سنتی ان و خیلی دنبال زن گر ...

من اگه جای شما بودم سعی میکردم برش گردونم و اگه ایراد از منه اخلاقم رو درست کنم و اگه از اون متوجهش کنم و به این هم فکر  کن که با همه چیزش میتونی کنار بیای؟؟نرسه روزی که بگی خودم کردم که لعنت بر خودم باد

چشم بر هم زدنی مرد کوچکِ من🧒بزرگ‌ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سربلند کنم..👪❤
به شوهر به چشم عشق و رفیق و دوست نگاه نکنیم؟میشه دلیلش رو بگین حرفاتون خیلی به دلم نشست

اوهوم دليلش رو بايد در طلاق ها و ناراحتي هاي خانوم هايي ك ميان ني ني سايت و ميرن مشاوره از شوهراشون مينالن جست و جو كرد .همه اولشون حرف هاي عاشقانه و مدهوش كننده ميزننن ولي بعد ك خرشون از پل گذشت يادشون ميره. 

بايد توقع رو پايين اورد و واقع بينانه نگاه كرد .شوهر  كسي است كه باهاش يه عمر قراره زندگي كرد كنارش ميل جنسي و گاها حرف هاي عاشقانه .

خیلی مغرور بود البته روز به روز کمتر میشد برا من غرورش

الانم اگه نمیاد اشتی بخاطر اینه که یه جور بحث رو کم کنیه

اگه من برم سراغش فک میکنه من بدون اون نمیتونم و پررو میشه...اگه اون بیاد سراغم بازم اون از پررو شدن من میترسی

اینجا نباید کم بیارم اگه برم سراغش باخت میدم 

اوهوم دليلش رو بايد در طلاق ها و ناراحتي هاي خانوم هايي ك ميان ني ني سايت و ميرن مشاوره از شوهراشون ...

ممنونم بابت صحبت های قشنگت

اره عزیزم کلا خیلی دوس دارم بقیه بهم توجه کنن... اون نمیدونم چش شده ولی اهل دوستی با بقیه نیس ینی خی ...

من خودم قبلن اينجوري بودم . اگه بخواي با همين مدلي ك هستي ازدواج كني بسيار دچار فرسايش رواني ميشي .اول برو مشاور مهر طلبي درمان بكن .اينجوري خيلي راحت تر زندگي ميكني

من اگه جای شما بودم سعی میکردم برش گردونم و اگه ایراد از منه اخلاقم رو درست کنم و اگه از اون متوجهش ...

با خودم عهد کردم دیگه سمتش نرم حتی اگه از دستش بدم

درسته من اخلاقای بچگونه زیاد دارم و اونم خوبیای زیادی داره اما باید برام بجنگه اونم..هعی😔