2777
2789
عنوان

با خانواده شوهرم اومدیم مسافرت

281 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها با خانواده شوهرم خاله هاش و پدر و مادر و برادراش که کلا۱۵ نفریم اومدیم شمال ویلای خاله ی شوهرم ،همیشه از اول زندگی با همین جمع مسافرت اومدیم اصلا تنها نرفتیم سفر الانم دخترم دوسالشه،مشکلم اینه که اصلا بع من توجهی نداره باشم و نباشم کاش توفیری نداره منم از بس محبتی و بی توجهی شوهرم عصبی شدم همیشه همینطوره تو سفر بیشتر اصلا بد میدونه محبت کنه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونو با خودشون نبردن کرونا فقط واس ماس که ویلا نداریم خواهر😏

ربطی به ویلا داشتن نداره وقتی این همه آدم توی یک مکان سربسته باشن امکان مبتلا شدن وجود داره ولی کو گوش شنوا ،وقتی کارشون به بیمارستان میکشه تازه یادشون میاد چه بلایی سرشون اومده

من مشکلم رو گفتم‌نگفتم سرکوفت بزنید منم‌مجبور شدم بیام وگرنه باید دعوا میکردم با شوهرم 

دوست عزیز وقتی همسرت نمی تونه خواسته شما رو توی این مسافرت برآورده کنه وبه شما خوش نمی گذر جدا از مسئله کرونا بهتر بود برای یکبار جلوش وایمیستادی ونمی رفتی

ما از سالم بودن جمعمون مطمعنیم

برای خودت خوش باش همونجوری که مجردی خوش میگذروندی. کاملا سوهرت رو ندید بگیر تا خودش نسبت بهت کنجکاو بشه بیاد سمتت

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 

خوب دفعه بعد با این جمع خواست ببرت  مسافرت بگو نمیام چون تو چشمت ب فامیلات میفته منو یادت می ره اونم احتمالا دیگه درست بشه تا قول نداده ک حواسش بهت هست حاضر نشو برید باور کن جواب می گیری 

برای خودت خوش باش همونجوری که مجردی خوش میگذروندی. کاملا سوهرت رو ندید بگیر تا خودش نسبت بهت کنجکاو ...

تو دوران مجردی ک قوم الظالمین   احاطه نکردن ادم رو  من حس الان اسی و خوب درک می کنم