2777
2789
عنوان

امان از خواهرشوهر تیکه انداز

226 بازدید | 7 پست

دیشب سر خواهرشوهر بزرگه بحث داشتیم

صبحم همچنان همینطور

تاپیکام هست

امروز ناهار خونه‌ی خواهرشوهر دومی بودیم، اولی هم اومد، یکسره تیکه انداخت بهم، چیزی نگفتم

شب خونه‌ی خواهرشوهر بزرگه بودیم انقدررر بیشعور بود که توو خونشم به من تیکه مینداخت با شوهرش!!!!!

وای خدا چیکار کنم از دستش، اصلاااا شعوررر نداره.

دفعه اول زنداداشمو دیده بود پرسیده بود متولد چندی؟ بعد که زنداداشم گفته بود پرو پرو توو روش گفته بود خیلی بیشتر بهت میخوره خیلی شکسته شدی!!!

کلا خییلیی نفهم و بیشعورهههه

خدااا چرا امشب رفتم خونششش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نتیجه گیری 

وقتی رفتیم خونه یه خواهرشوهر که بهمون تیکه انداخت خونه خواهرشوهربعدی دیگه نریم چون حسابی گندمیزنن تواحوالمون 😑

خب عزیزم شوهرت بوق که نیس بهش بگو .بالخره اونم ناراحت میشه بفهمه بهت تیکه انداختن وحتماباخواهرش صحبت میکنه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

عزیزم آدم متاهل دربرابرخیلی حرفایه گشش بایددرباشه ویه گوشش هم دروازه 

کقتی بی محلی کنی درست میشن

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
نتیجه گیری  وقتی رفتیم خونه یه خواهرشوهر که بهمون تیکه انداخت خونه خواهرشوهربعدی دیگه نریم چون ...

ببین من چهار تا خواهرشوهر دارم یکیش ماه یکیشم بد نیست

یکیش کوچکتر از خودمه نوجونه

اون بزرگه خیییلیییی تیکه میندازه، هم ظهر مونه‌ی خواهرش هم شام خونه‌ی خودش!

به شوهرم گفتم نشسته نگام میکنه میگه اون و شوهرش اخلاق ندارن

ببین من چهار تا خواهرشوهر دارم یکیش ماه یکیشم بد نیست یکیش کوچکتر از خودمه نوجونه اون بزرگه خیییلی ...

خب دیگه منظورشوهرت اینه که کلانادیده بگیریشون 

من یه حواهرشوهردارم امشبم خونشون بودیم بنده خداسنگ تموم گذاشت 

این چیزاازخواهرشوهرارومیخونم بیشترعاشقش میشم