من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
اگر توی ۳ ماه میشد تک رقمی اورد که الان همه تک رقمی بودن
ولی بخون ۳ ماه فرصت خوبیه واسه یه رشته خوب
مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
قبلا نوشته بودی دعا کنیم این گرایش(اسمشو دقیق نمیدونم😀)از سرت بیوفته ولی جالا امضات عوض شده و دقیق ...
فدات 😂❤️
مثلا چه رشته ای؟؟ تک رقمی و دو رقمی نه یعنی سه رقمی هم نمیشه
۴ رقمی شاید
اونم نه ۱۰۰۰ و ۲۰۰۰
نهایتا ۹۰۰۰
۳ رقمی هم نه رقابت سنگین تر از ایناست
ولی تو بخون بهتر از نخوندنه