راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
اگر توی ۳ ماه میشد تک رقمی اورد که الان همه تک رقمی بودن
ولی بخون ۳ ماه فرصت خوبیه واسه یه رشته خوب
مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
قبلا نوشته بودی دعا کنیم این گرایش(اسمشو دقیق نمیدونم😀)از سرت بیوفته ولی جالا امضات عوض شده و دقیق ...
فدات 😂❤️
مثلا چه رشته ای؟؟ تک رقمی و دو رقمی نه یعنی سه رقمی هم نمیشه
۴ رقمی شاید
اونم نه ۱۰۰۰ و ۲۰۰۰
نهایتا ۹۰۰۰
۳ رقمی هم نه رقابت سنگین تر از ایناست
ولی تو بخون بهتر از نخوندنه