سلام ، دوساله پدرم فوت شده طی این دوسال و حتی قبل اون خاله ها کلی نیش و کنایه اخلاق های بد بابامو بهم گفتن و منم سکوت کردم به نیت اینکه جواب خاله هامو مبدم مادرم ناراحت میشه ، حتی نامزد بودم خاله ام تمام بدی های کرده و نکرده بابامو به همسرم گفت جوری که همسرم از بابام متنفر شد بازم سکوت کردم ، بعد فوت پدرم همسرم پشت مادرم موند چون من تک فرزندم ، عموهام حق و حقوق مادرمو نمیدادن چون مادربزرگمم زنده بود اونم سهم میبرد خلاصه کلی دادگاه رفتن و توهین شنیدن بود که همسرم به جون خرید ، مادرم مثلا یه مرغ میخرید میگفت بابام خریده یا خواهرم خریده ، بااینکه خاله هام پولدارن اما مادرم مستمری بگیره مادرم تمام خرج های عمل مادرشو میده و همشم میگه که نه من نمیدم ، تازگیا چندبار از خواهراش گله کردم اول بهمن بود گفت قطع رابطه ، ۴ روز بکوب ویس های اه و نفرین و توام با نفرت فرستاد بعد ۴ روز که حالم بد بود و همسرم فهمید به مادرم زنگ زد و گفت نکن اینکارو بعد اون مادرم زنگ زد گفت ببخشید اعصابم سر بیماری مادرم خرد بود سرتو خالی کردم ، ۲ روز مونده چهارشنبه سوری بازم ویس داد قطع رابطه بد نفرینم کرد بدا چرا ؟ چون جواب خاله رو دادم توهین کردم به خاله ، خاله هام و مادربزرگم مادرمو پر میکنن پولاشو میخورن ، تصمیم گرفتم قطع رابطع کنم تا ابد ، شما جای من بودید چیکار میکردید؟