2777
2789
عنوان

قطع رابطه با مامانم

215 بازدید | 6 پست

سلام ، دوساله پدرم فوت شده طی این دوسال و حتی قبل اون خاله ها کلی نیش و کنایه اخلاق های بد بابامو بهم گفتن و منم سکوت کردم به نیت اینکه جواب خاله هامو مبدم مادرم ناراحت میشه ، حتی نامزد بودم خاله ام تمام بدی های کرده و نکرده بابامو به همسرم گفت جوری که همسرم از بابام متنفر شد بازم سکوت کردم ، بعد فوت پدرم همسرم پشت مادرم موند چون من تک فرزندم ، عموهام حق و حقوق مادرمو نمیدادن چون مادربزرگمم زنده بود اونم سهم میبرد خلاصه کلی دادگاه رفتن و توهین شنیدن بود که همسرم به جون خرید ، مادرم مثلا یه مرغ میخرید میگفت بابام خریده یا خواهرم خریده ، بااینکه خاله هام پولدارن اما مادرم مستمری بگیره مادرم تمام خرج های عمل مادر‌شو میده و همشم میگه که نه من نمیدم ، تازگیا چندبار از خواهراش گله کردم اول بهمن بود گفت قطع رابطه ، ۴ روز بکوب ویس های اه و نفرین و توام با نفرت فرستاد بعد ۴ روز که حالم بد بود و همسرم فهمید به مادرم زنگ زد و گفت نکن اینکارو بعد اون مادرم زنگ زد گفت ببخشید اعصابم سر بیماری مادرم خرد بود سرتو خالی کردم ، ۲ روز مونده چهارشنبه سوری بازم ویس داد قطع رابطه بد نفرینم کرد بدا چرا ؟ چون جواب خاله رو دادم توهین کردم به خاله ، خاله هام و مادربزرگم مادرمو پر میکنن پولاشو میخورن ، تصمیم گرفتم قطع رابطع کنم تا ابد ، شما جای من بودید چیکار میکردید؟

خانواده همسرم من ماهن ، همشم باهام دعوا میکنه اونجا کم برو ، برو خونه ی خاله هات

چه مادری 

قطع رابطه واسه یه مدت کوتاه بکن تا بدونه تنها میشه 

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه مادری  قطع رابطه واسه یه مدت کوتاه بکن تا بدونه تنها میشه

اصلا نمیخوام ببینمش، برام نفرین کرد که خونه ات سرت خراب شه ، از زندگیت خیر نبینی بی کس و تنها باشی شوهرت یا بمیره یا ولت کنه   ، همشم نفرت تو لحنش معلوم بود 😔

خانواده همسرم من ماهن ، همشم باهام دعوا میکنه اونجا کم برو ، برو خونه ی خاله هات

خداروشکر خانواده همسرت خوبن شماهم باهاشون خوب باش فردا روزی مامان و خاله هات نگن چقد بدی همه ازت فاصله گرفتن 

ببخشید عزیزم شما واقعا حس ششمی؟   

میتونم ازت سوالمو بپرسم ؟!

حوصله ندارم تاپیک بزنم ... کسی هست بیاد با هم یه چنل بزنیم تو تل.گرام؟                                                                                                                                      کاربری خودم ( موطلایی ) بود ، تعلیق ⁩شد ، این کاربری مال من نیست فعلا باهاش میام تو سایت 🤍