سلام خانمای گل ، ظهرتون بخیر🥰🥰🥰
میدونم که میگن نباید ظاهر زندگی دیگرانو با باطن زندگی خودمون مقایسه کنیم اما خب بعضی وقتا ادم متاسفانه ناخوداگاه این کارو میکنه (البته همیشه تو دلم بعدش دعا میکنم براشون که الهی خوشیشون موندگار باشه و چشم نخورن هیچوقت) اینستامم نمیتونم پاک کنم هم چون شهر غریبم و تنهام هم اینکه کارم تو اینستاس
مثلا یکی از بلاگرای اینستا هس که من خودم خیلی هم دوسش دارم و بنظرم با شخصیته و اهل شو اف و اینا نیس ، نمیخوام اسمشو بگم شمام اگه شناختین نگین
ظاهرش اینه که با شوهرش خییییییلی خوبن ماشاالله و شوهرش خیلی همراهشه و سه تا بچه ی ناز هم داره حدودا ۱۱ ، ۵ و ۳ ساله خدا حفظشون کنه 😍
یه شغل خیلی خوبی هم داره در واقع موسس یه مرکز حضوری و یه فروشگاه اینترنتی یه
خیلی وقتا شیفتی با شوهرش نگهداری میکنن از بچه ها
از لحظه های زندگی با بچه هاش و کار های مرکزش میذاره و اینطور بنظر میرسه که خداروشکر همه چیه زندگیش رو رواله
پدر مادر خوبی هم داره الحمدلله
از فامیل همسرش زیاد نمیگه فقط گهگداری که میرن خونشون عکس میذاره از اونجا
یه بار نزدیک به یه هفته خیییییلی حالش بد بود اخرش گف که یه مشکلی واس مرکزش ایجاد شده و خب یه بخشی از مرکزش محدود شده بود ، ینی در واقع من احساس کردم نهایت مشکلی که براش پیش میاد مربوط به شغلشه اونم فقط محدود شدنش ، ان شاالله که همیشه خوش باشه از ته دلم میگم😍 ولی یه سوال ؛ بنظر شما واقعیت زندگی هایی که انقد خوب بنظر میرسن همینه یا مشکلاتشون و پنهان میکنن ؟
چیکار کنیم مقایسه نکنیم ناخوداگاه؟ 🌸