2777
2789

سلام خانمای گل ، ظهرتون بخیر🥰🥰🥰

میدونم که میگن نباید ظاهر زندگی دیگرانو با باطن زندگی خودمون مقایسه کنیم اما خب بعضی وقتا ادم متاسفانه ناخوداگاه این کارو میکنه (البته همیشه تو دلم بعدش دعا میکنم براشون که الهی خوشیشون موندگار باشه و چشم نخورن هیچوقت) اینستامم نمیتونم پاک کنم هم چون شهر غریبم و تنهام هم اینکه کارم تو اینستاس

مثلا یکی از بلاگرای اینستا هس که من خودم خیلی هم دوسش دارم و بنظرم با شخصیته و  اهل شو اف و اینا نیس ، نمیخوام اسمشو بگم شمام اگه شناختین نگین

ظاهرش اینه که با شوهرش خییییییلی خوبن ماشاالله و شوهرش خیلی همراهشه و سه تا بچه ی ناز هم داره حدودا ۱۱ ، ۵ و ۳ ساله خدا حفظشون کنه 😍

یه شغل خیلی خوبی هم داره در واقع موسس یه مرکز حضوری و یه فروشگاه اینترنتی یه

خیلی وقتا شیفتی با شوهرش نگهداری میکنن از بچه ها

از لحظه های زندگی با بچه هاش و کار های مرکزش میذاره و اینطور بنظر میرسه که خداروشکر همه چیه زندگیش رو رواله 

پدر مادر خوبی هم داره الحمدلله

از فامیل همسرش زیاد نمیگه فقط گهگداری که میرن خونشون عکس میذاره از اونجا

یه بار نزدیک به یه هفته خیییییلی حالش بد بود اخرش گف که یه مشکلی واس مرکزش ایجاد شده و خب یه بخشی از  مرکزش محدود شده بود ، ینی در واقع من احساس کردم نهایت مشکلی که براش پیش میاد مربوط به شغلشه اونم فقط محدود شدنش ، ان شاالله که همیشه خوش باشه از ته دلم میگم😍 ولی یه سوال ؛ بنظر شما واقعیت زندگی هایی که انقد خوب بنظر میرسن همینه یا مشکلاتشون و پنهان میکنن ؟ 

چیکار کنیم مقایسه نکنیم ناخوداگاه؟ 🌸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید چند بار بهت ثابت شه

من یه دوستی دارم این ۲۴ ساعته داشت از عاشقانه هاشو غش و ضعف کردن شوهرش میزاشت جوری ک من دهنم وا میموند

بعد ۱ سال یهویی بهم گفت دارم طلاق میگیرم چون شوهرم بهم توجه نداشته سرد بوده زندگیمون یه نواخت بوده .....

من کلا برام مهم نیست این چیزا، اصلا دقت نمیکنم بهشون خدارو شکر

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

همشونم دافن،من زیادفالونمیکنم اونارو اونسری دختره که متولده۸۴بچه تهران رفته بودکیش بادوستاش انقدر دپ شدم منکه ازاون بزرگترم تاسرکوچه بااجازه اقام میرم😂

یه دخترخوشگله مهربونم عاشق کتابم استقلالیم تاپای جون خیلیم روشنفکرم  😋😍🤩💙💙💙💙     
پیجای این شکلی رو بلاک کن که کلا نبینی در عوضش کلیپ آشپزی و متن فان بخون مشغول بشی

انقد این پیجا زیادن که ادم هر چنتا رم بلاک کنه تو اکسپلور میبینه باز 

احساس میکنم ادم باید درونی رو خودش کار کنه که مقایسه نکنه ناخوداگاه 

وگرنه خب اینجوری فقد صورت مسئله پاک میشه 

دوس دارم بگید چی کار کنم که انقد ضد ضربه و واقع بین باشم که دیگه حتی ناخوداگاهم مقایسه نکنم❤