2821
2789
عنوان

پسر بی شخصیت

499 بازدید | 21 پست

یه پسر بی شخصیت و چیپ و داغون بی دلیل همش بهم تهمت میزنه و میگه با چند نفر رابطه جنسی داری و بهم میگه جن.ده

این خلاصش بود

۵۰۰ تا پیام داده همش فحش تهمت تهدید

من اصلااااااااا جوابشو نمیدم و به زور خودمو نگه میدارم که هیچی نگم چون بحث با آدم نفهم بی فایده اس و وقت تلف کردنه ولی واقعا به هم میریزم با تهمتاش

چیکار کنم😑

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کی هست اصن

همین جوری یکی پیداش شد و چرت و پرت میگه؟

بلاکش کن خو

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم

شکایت کن

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

وا چطور همچین جرئتی پیداکرده..پیاماشو ببر فتا ازش شکایت کن.

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
کی هست اصن همین جوری یکی پیداش شد و چرت و پرت میگه؟ بلاکش کن خو

دوس پسرم بوده عوضی بخاطر همین تهمتاش کات کردیم ولی بی خیال نمیشه

من یه ویدیو از خودم بهش دادم قبلا میگه بک گراند اون ویدیوت سک.س پارتیه😳

روانیییییییه

دوستان من براش قبلا متاسفانه چن تا ویدیو از بالاتنه ام فرستادم😑۲ سال باهم بودیم و راهمونم دور بود

بخاطر همین میترسم شکایت کنم

ولی طرف روانی و پارانوئیدیه میگه پسر هست تو ویدیوهات😳

توروخدا راهنماییم کنید دارم دیوونه میشم

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز