2777
2789
عنوان

از خانواده شوهرم متنفرممممم

591 بازدید | 39 پست

دیشب تاپیک زدم که خواهرشوهر بزرگم اصلا نه کادوی عروسی داده نه پاگشا دعوت کرده هیچی، فقط دو تا کوچیکترا کادوی عروسی و پاگشا نفری صد دادن!

حالا امروز میخوایم بریم خونه‌ی خواهرشوهرام، دیشب کلی با شوهرم بحث کردم، تهش راضی شدم که بخاطر خودش این لطفو در حقش بکنم و خونه‌ی خواهر بزرگشم برم.

امروز صبح مادرشوهرم به شوهرم گفته باید عیدی بدی به خواهرات!!!

این احمقم میخواد بده!

انقدرررر حرصی شدم دارم خفه میشممممممم

ای کاش شعور داشتن اخه، خانواده‌ی خودم شعورشون میرسه کسیم مشکلی نداره، اون شب زنداداشم به ابجیم دویست پول داده، ابجیمم صد داد به زنداداشم، میخواد خونشونم بره کادو میخواد ببره براش.

ولی اینا حتی پارسال که مثلا تازه عقد کرده بودم یه تفم کف دست من ننداختن!

ای خدااااااا

شما بگید من چیکار کنمممم از دست این متوقع ها؟

الان میخوایم بریم اونجا اعصابم خرابه میخوام از عمد قیافه بگیرم تا بفهمن زندگیمونو بهم میریزن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عیب نداره عزیزم صبور باش بخاطر همسرت

اگه نظرت با چیزی که من گفتم مغایره لطفا ریپلیم نکن 🧿🌸💛تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند💛🌸🧿 میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کنی😍اخه من به دعای نینیسایتیا ایمان دارم🍁🧡تیکر برای رسیدن بهترین روز زندگیم😍😊💫رسیدن به عشقم 👰🏻🧚🏻‍♀️

همون نری بهتره ببخشید فوری پررو شد شوهرت

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

😑🙁نمیدونممم

یکی از قشنگ‌ترین تعریف‌هایی که در مورد نبود یار شنیدم این بوده:«قلبم مملو است از حضورت، درحالی‌که تو در غیبت به سر میبری.»🙂🍃پرسیدن با دنیا عوضش میکنی گفتم مگه میشه خودشو با خودش عوض کرد...!:)❤️ایمان داشته باش به فردایی که بعد از یک شب تاریک می آید🖤🌱یادتون نره نگهداشتنِ حرمتِ کسی که دوستش داری،هزار برابر از گفتن دوست دارم با ارزش تره🤗💙رفتن آدمها از زندگیت به ارزش آدمهایی که موندن اضافه میکنه●😅🖇این روزا آدما یه جوری ساده میگذرن و یادشون میره، که انگار امتحان بودیم و پاسمون کردن و دیگه بعدشم که کی یادش میمونه برای امتحان چی خونده بود اصلا...!😐😴من نمی دانستم معنی هرگز را تو چرا باز نگشتی دگر....؟!🙃💜!
ای بابا ی عیدی ک زندگیتو بهم نمیریزه

بحث عیدی نیست

اگه اونا موقع هایی که وظیفشون بوده درست حسابی عمل میکردن الان والا من خودم با دل خودم میبردم براشون

ولی چرا همه چیز یه طرفس

من نمی‌فهمم چرا باید به خواهر شوهرا عیدی بدید

اصلا کدوم شهرا این چیز مسخره رو رسم کردن ؟؟؟؟؟؟؟

نده بابا مگه اختیار زندگی تو نداری ک شوهرت هر کار دلش خواست بکنه .بگو به من احترام نذاشتن چیزی ک وظیفه شون بوده رسم همه دنیاست  رو ادا نکردن منم عیدی نمیخام بدم .زور ک نیس

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اتفاقا اونا خوشحالتر میشن سیاست داشته باش زن ، بگو بخند کن بزار بفهمنن نمیتونن تروناراحت کنن با شوهرت هم سر این‌بحث ها دعوا نکن اون هیچوقت از خانواده خودش نمیگذره اما شاید از تو بگذره پس با غرغر دلزده اش نکن

من یک فمینیست هستم، کمک خواستین درخدمتم 💞💕
من نمی‌فهمم چرا باید به خواهر شوهرا عیدی بدید اصلا کدوم شهرا این چیز مسخره رو رسم کردن ؟؟؟؟؟؟؟ نده ...

منم حرفم همینه

اخه میدونی شوهرمم زرنگه و البته بچه است

الان اومده میگه بدیم یا نه؟ در حالی که به ننه‌ش گفته باشه میدم!

من الان بگم نده تا عمر دارم میخواد هزار تا بلا سرم بیاره به تلافی این!

وای دلم میخواد برم خونشون از جام تکون نخورم هیچیم نخورم تا کوفتشون بشههه