2777
2789
عنوان

خانومای که با عشقشون ازدواج کردن

746 بازدید | 75 پست

سلام خانوما خوب هستین میگم خانوما قبل عقد شد کلا کات کنه باهاتون عشقتون و بگه دیگه نمیخوامت ولی بهم رسیده باشین بازم ؟چیکار کردین برگشت؟

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

عزیزم اگه عشق باشه که نمیره میره؟

زیاد دنیارو جدی نمیگیرم ....چرا باید غمگین باشم وقتی دنیا دوروزه ....انقدر جلو مشکلات محکم ایستادم که بهم گفتن تو دیگه کی هستی :مارفتیم بای بای مارفتیم بای بای ....من جلو مشکلات زانو نزدم چون خدارو باور داشتم و اعتماد داشتم ....خدا همیشه با منه ....اگه میخوای کمکت کنه باید باورش کنی ....یه نقطه زیر باورت می‌زاره و میشه یاورت،⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون نه من کات کردم 

یک سال و نیم 

بعدش ازدواج کردیم

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست    
عزیزم اگه عشق باشه که نمیره میره؟

نه ولی خب رفته 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
نه ولی خب رفته 

بهتر که بره و برنگرده من باشم اصلا نمیپذیرم 

زیاد دنیارو جدی نمیگیرم ....چرا باید غمگین باشم وقتی دنیا دوروزه ....انقدر جلو مشکلات محکم ایستادم که بهم گفتن تو دیگه کی هستی :مارفتیم بای بای مارفتیم بای بای ....من جلو مشکلات زانو نزدم چون خدارو باور داشتم و اعتماد داشتم ....خدا همیشه با منه ....اگه میخوای کمکت کنه باید باورش کنی ....یه نقطه زیر باورت می‌زاره و میشه یاورت،⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
اگه دوست داشته باشه بر میگرده

تو گفته ها خودش میگفت دوست دارم ولی با اخلاقت کنار نمیام ولی بهونه بو 

اون نه من کات کردم  یک سال و نیم  بعدش ازدواج کردیم

ای جانم الهی خوشبخت ترین شی ولی من برعکسم اون کلت کرده امیدی هست؟ 

رفتنی راهشو بلده موندنی  هم بهونشو

مرسی عزیزم 

از این قهر و آشتی ها زیاد هست 

ما یک ماه ب عقدمون قهر بودیم بخاطر اینکه مامانم راضی نبود و منم گفتم دیگه تلاشی نمیکنم مامان راضی نیس رفت و گفت باشه خدافظ 

اما خب داشت خودش پنهون از من واسطه میفرستاد و یک ماه بعدش عقد کردیم 

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من معذرت میخام از اسی این مثبته یامنفی؟؟

اختیار داری عزیزم 

بهتر که بره و برنگرده من باشم اصلا نمیپذیرم 

نامزد بودیم آخه