2777
2789
عنوان

بیرون رفتن

515 بازدید | 39 پست

خانوادم اجازه نمیدن تنها برم بیرون ۱۹ سالمه

و به حدی احساس میکنم از محدودیت هام اسیب دیدم که احساس افسردگی شدید میکنم

حتی توی ۱۹ سالگی برام سیم کارت گرفتن و ..حتی یک بااار هم تا حالا تنهایی و بادوستام بیرون نرفتم

و این محدودیت ها از جانب پدرمه

شما هم این شرایط رو دارید؟

راهکاری براش هست؟

لطفا راهنمایی کنید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالتو میفهمم

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

چی میگی بابا

من ترم ۵ دانشگاه بودم

بابام باهام اومد لوازم تحریری برام خودکار خرید 😂😂😂

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   

کم کم شروع کن. از کتابخونه رفتن، از باشگاه رفتن و... 

یا از تولد دوستات داخل مکان های عمومی، خونه خاله و مامان بزرگ اگه نزدیکه 

نهایت اگ دیدی نشد، بشین منطقی صحبت کنو

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..

راستش من اصلا درک نمیکنم این حرفی ک می‌زنید رو

ینی بلفرض میخوای بری بیرون 

میری پیش مامانت میگی اجازه دارم برم بیرون؟! اینجوری؟ 

لباس بپوش برو دیگه. بزور ک نمیفتن دنبالت

من خودم اینقد واسه این چیزا اصرار میکردم یذره آزاد شدم دیدم همچین خبریم نبوده پس کم خودتو اذیت کن

نداشتن حق طبیعی ک ازادیه سخته ،در واقع من نمیگم چیز خاصی بیرون هست اما وقتی حقتو گرفتن کلا احساس بدی داری