2777
2789
عنوان

بیرون رفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 39 پست

منم الان ۱۹ سالمه دارم میرم رو مخ مامانم بزاره با دوستم برم بیرون:/من برعکستم بابام میزاره برم مامانم وحشتناک گیر میده. وارد عمل شده رفیقم تونسته دوبار منو از محدوده خونه بکشونه بیرون😂 به مامانت بگو با بابات صحبت کنه بگو بهشون من دستو پا چلفتی شدم هم سنای من کل تهرانو میشناسن من راستو چپمو نمیدونم و از این حرفا ولی خب بدون تهش بازم به یه جایی میرسی که اصن حال نداری پاتو از خونه بزاری بیرون😅

میشه برای بدست اووردن سلامتیم (و شفای همه بیمارا) یه صلوات بفرستی؟💖
راستش من اصلا درک نمیکنم این حرفی ک می‌زنید رو ینی بلفرض میخوای بری بیرون  میری پیش مامانت می ...

مثلا میگفتم تولد دوستمه

و اجازه نمیدادن برم تا جایی ک دیگه اصلا خددمو خسته نکردم اگر چیزی میشد کلا نمیگفتم چون میدونستم جوابشوت نه هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم الان ۱۹ سالمه دارم میرم رو مخ مامانم بزاره با دوستم برم بیرون:/من برعکستم بابام میزاره برم مامان ...

البته من شهر خودمو گفتم حالا نمیدونم شما کجا هستید😬

میشه برای بدست اووردن سلامتیم (و شفای همه بیمارا) یه صلوات بفرستی؟💖
😭

منم مث تو ام

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
چجوری باهاش کنار اومدی

نمیتونم کنار بیام💔

فقط غصه میخورم

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
چجوری باهاش کنار اومدی

خواستی میتونیم تو خصوصی حرف بزنیم

همونارو نمیزارن دیگه

صحبت کن باهاش حتما 

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..