2777
2789
عنوان

مهمونی میرین!؟

170 بازدید | 20 پست

من فامیل شوهرم از دزفول میاد و عمه و خواهرش اینام زیاد رعایت نمیکنن

بنظرتون برم تو مهمونیاشونیانرم

شما جای من بودید میرفتید؟

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خونه پدر و مادرامون رفتیم.

عمه شوهر منم پنجشنبه فامیل رو دعوت کرده ویلاش، گفتیم که ما نمیایم. 

به هر کی هم زنگ زدیم تبریک گفتیم گفتن بیاین خونمون و مام عذرخواهی کردیم و گفتیم بعد کرونا انجام وظیفه می‌کنیم‌.

نویسنده‌ی سه اثر چاپ شده و  روزنامه‌نگار  کلیک===>خاطره زیبای زایمانم
مافقط خونه پدرشوهرم رفتیم والسلام پارسالم هیچ جاعیددیدنی نرفتیم

ببین اینا میگن باید رفت و امد بشه زیاد چون مهمون برامون میاد دوره ای دعوتش کنیم

شوهرخواهرشوهرم کادر درمانه واکسن نوبت اول زده

میگه ما دیگههههه نمیگیریم

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
خونه پدر و مادرامون رفتیم. عمه شوهر منم پنجشنبه فامیل رو دعوت کرده ویلاش، گفتیم که ما نمیایم.  ...

ما شعور ندارن

دعوا میکنن

ببین اینا میگن باید رفت و امد بشه زیاد چون مهمون برامون میاد دوره ای دعوتش کنیم شوهرخواهرشوهرم کادر ...

اینجوریام نیست که واکسن بزنی اونم فقط نوبت اول، دیگه نمیگیری

واکسن تا یه درصدی محافظت میکنه

صددرصد نیست که

تازه فقط نوبت اول زدن

شما رعایت کن ،به حرف کسی گوش نکن

اینجوریام نیست که واکسن بزنی اونم فقط نوبت اول، دیگه نمیگیری واکسن تا یه درصدی محافظت میکنه صددرصد ...

اصلا چندباذ دعواش شده با شوهرم

حالیش نیست اشغال

ماذرشم نفرین میکنه و میگه دروغگویین شما بخاطر مرونا نمیگین

زنت داره دروغ میگه نمیخواد رفت و امد کنه

من نمیرم .

خانواده همسرم همه جا میرن حتی جاریم .

شوهرمم ناراحت میشه . میگه دیگه هیچکس واست ارزش قایل نخواهد شد . منم میگم کرونا هستش  نمیرم .

اما الان بیشتر از یکساله همین خانوادش و جاریم از هیچ مهمونی و عروسی و جشنی نموندن . همه رو رفتن .

:(

من نمیرم .

فکر کنم مسخره ام هم میکنن . چون دارن اماده میشن برای رقتن به یعپه عروسی دیگه .

امروزم در یه جشن  نامزدی بزرگ بودن :( 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(