2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 108 پست

حتی مصری ها هم به وجود دنیای بعد مرگ باور داشتن و به  پادشان و افراد طبقه بالا سوالاتی رو میدادن و میگفتن جواب این هارو باید بلد باشین و همراه مردگان خوراکی و غذا  رو دفن میکردن

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
تشویق ب خودکشی و عادی جلوه دادن خودکشی منطقی ب نظر نمیرسه ...... ولو اینکه اگه تجارب بعد مرگ موقت ر ...

خب از کجا بدونم کسایی که اینکارو کردن شرایطشون بده؟ شاید بد نباشه خیلی دوست داشتم بدونم شرایطشون چجوریه

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزایی که در زندگیم میگذره ناراحتیام

هر اتفاقی ک میفته برای پرورش روح شما لازمه و مطمئن باش خدا توانایی حل کردن مشکلات رو در تو دیده پس ب جا ناامیدی با قاطعیت دنبال حل مشکلاتت باش و از خدا بخواه کمکت کنه قطعا موفق میشی

بله واقعا سخته اما اگ درست بگذرونی ببین چ هنری کردی

ممنون عزیزم 

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
چرا احساس میکنم داری متن میخونی اینطور نیست  برو در خصوص پروفسور استیون هاوکینگ مطالعه کن متو ...

من قرآن و پیامبر رو برای مطالعه دارم نه کسانی که برای انکار خدا نظریه میدادن

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
هر اتفاقی ک میفته برای پرورش روح شما لازمه و مطمئن باش خدا توانایی حل کردن مشکلات رو در تو دیده پس ب ...

ممنون گلم 

خب از کجا بدونم کسایی که اینکارو کردن شرایطشون بده؟ شاید بد نباشه خیلی دوست داشتم بدونم شرایطشون چجو ...

تجارب بعد مرگ موقت رو ببین 

تگرام داری ؟ی کانال بهت معرفی کنم راجع ب تجارب بعد مرگه 

چرا احساس میکنم داری متن میخونی اینطور نیست  برو در خصوص پروفسور استیون هاوکینگ مطالعه کن متو ...

یعنی خودکشی تو اون دنیا اذیتمون نمی کنن به خاطر اینکار؟ 

هر اتفاقی ک میفته برای پرورش روح شما لازمه و مطمئن باش خدا توانایی حل کردن مشکلات رو در تو دیده پس ب ...

👌👌👌

تجارب بعد مرگ موقت رو ببین  تگرام داری ؟ی کانال بهت معرفی کنم راجع ب تجارب بعد مرگه

آره دارم عزیزم 

آره دارم عزیزم 

کانال باغ آینه و نور 

خیلی کانال آموزنده و خوبیه 

تجارب بعد مرگ رو میگن اونایی ک داشتن 

تجارب مثبت برای کسانیه ک ب مرگ طبیعی خودشون فوت شدن

ببین از حوصله این تاپیک خارجه من خیلی خوندم خیلی تحقیق کردم فکر کردم ...خلاصشو بگم بهت زندگی رو سخت و جدی نگیر آفرینش ب حدی زیبا و جذابه ک حیات رو از خودت سلب نکن 

نمیتونم زیادی نظر بدم گلم میترسم منو بلاک کنن ازین سایت 😅😅 من هیچی نمیدونم  خلاص 😁😁😄

باشه هر جور راحتی ولی اگه خاستی چیزی بگی بیا خصوصی اگه هم نه که هیچ🙏🏻

کانال باغ آینه و نور  خیلی کانال آموزنده و خوبیه  تجارب بعد مرگ رو میگن اونایی ک داشتن&n ...

خب چی بزنم گلم بزنم اینه و نور کانالش میاد؟ اگه اسمشو دقیق واسم بنویسی عالی میشه