2777
2789

سلام . من یه پسر عمه دارم که تو فامیل تکه .. واقعا پسری تو عمرم ندیدم که اینقدر خوب و مودب و خوش اخلاق و با انرژی باشه تحصیلات خیلی خوبی هم داره . ینی چشم بسته میگم بچه بیستیه..از چند سال پیش تو جمع متوجه نگاه هاش به خودم میشم .. حس میکنم منو با نگاهاش زیر نظر داره.. ولی من چشمم رو ازش میدزدم اصلا تصور اینکه یه همچین پسر خوبی بهم حسی داره برام عجیبه ..پسر عمه من هیکلیه و هیکل چهارشونه داره ولی از لحاظ هیکل اصلا باهاش جور نیستم و از لحاظ اوضاع مالی خانواده اونا شرایط خیلی بهتری دارن.. ولی خب فامیل هستیم.من نمیگم ازش خوشم نمیاد ولی میترسم هم از لحاظ قد و هیکل هم از لحاظ فامیل بودن هم به خاطر سطح رفاه خانوادگی .. واسه همین همیشه از نگاههاش فرار میکنم ..ولی خیلی پسر خوبیه و شرایطش هم عالیه .. به نظرتون میتونه مثلا عاشق شده باشه و قلبا ازم خوشش بیاد ؟؟به نظرتون چیکار کنم نگرانیم منطقیه؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی عالی و خوب .. خیلی احترام میذارن به همدیگه

چون فامیل هستین سطح مالی نمیتونه زیاد ملاک باشه بالاخره دوتا خواهر برادر منظور بابا و عمه هر دو تو یک سطح بزرگ شدن خوب و بدم دیدن تا اینجا رسیدن .اما وضع ظاهرم به شما دوتا ربط داره که چقدر از هم خوشتون بیاد .به نظرم اصلا نگاهتونو ازش ندزدین تو جمع با همه صحبت کنین کم کم بین شما هم صحبت ایجاد میشه .بعدش بیشتر با مدلدهم آشناتر میشین تا بعد اگه خوشتون اومد از هم برای خواستگاری پیش برین .

خخخخ منم تو شرایطتت بودم الان نامزدشم

اما تا حرفی نزده و کاری نکرده لازم نیس خودت رو انقدر درگیر کنی

کار تایپ فارسی انجام میدم دوستان واسه همکاری بهم درخواست دوستی بدید❣🌷
خخخخ منم تو شرایطتت بودم الان نامزدشم اما تا حرفی نزده و کاری نکرده لازم نیس خودت رو انقدر درگیر کن ...

چه جالب .. دقیقا درست میگید .. من اصلا فکر نمیکنم به این قضیه ..فقط گاهی تو جمع متوجه یه نگاه هایی میشم خودمم تعجب میکنم 

چون فامیل هستین سطح مالی نمیتونه زیاد ملاک باشه بالاخره دوتا خواهر برادر منظور بابا و عمه هر دو تو ی ...

است میگن ایشون.وقتی با خودت بشناسیش یهو ممکنه به خودت بیای ببینی اصلنم ازش خوشت نمیومدا فقط دلبسته ی نگاها و ظاهرش شدی.سعی کن قبل از یه رابطه ی رسمی یا حتی یه ریلیشن شیپ به عنوان یه آدم معمولی بشناسیش