2777
2789
عنوان

عیدی😁😅

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 25 پست
ما توی خانوادمون به آدمای کوچکتر از خودمون میدیم مثلا عمم که 4 سال از مادرم بزرگتره بهش عیدی ذات اما ...

😂😂

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ی کمپین بزنید به من تو نی نی سایت عیدی بدن

از خودت شروع کن من الان شماره کارت میدم عیدیمو واریز کن😁😅

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

هیچوقت ازدواج نکن

چرا😂😂 به خاطر عیدی😅😆

من درخواست دادم مثل اینکه 😢

پیشنهاد خودت بود🤷‍♀️ من عیدی میخوام یالا😅

😭😭

😂😂❤

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز