2777
2789
عنوان

عیدی😁😅

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 25 پست
ما توی خانوادمون به آدمای کوچکتر از خودمون میدیم مثلا عمم که 4 سال از مادرم بزرگتره بهش عیدی ذات اما ...

😂😂

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ی کمپین بزنید به من تو نی نی سایت عیدی بدن

از خودت شروع کن من الان شماره کارت میدم عیدیمو واریز کن😁😅

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

هیچوقت ازدواج نکن

چرا😂😂 به خاطر عیدی😅😆

من درخواست دادم مثل اینکه 😢

پیشنهاد خودت بود🤷‍♀️ من عیدی میخوام یالا😅

😭😭

😂😂❤

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز