2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بایداصلاتنهانمونه حتااگه اذیت میشه... من خودم افسردگی شدیدداشتم الان بهترم یخورده

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖

تنفس عمیق وشکمی یوگا ومراقبه مدیتیشن تو افسردگی معمولا ادم حال هیچیو نداره برو طب سنتی دمنوش گیاهی بخور برو  بیرون بگرد بچرخ با رفیقا حتی اگع نخای باید انجام بدی

خدایاکمک
کسی نمیتونه براش کاری بکنه خودش باید به خودش کمک کنه

شب ها همش بیداره تنها که میشه شروع میکنه به گریه کردن وقتی توجمع خانواده است اصلا انگار نه انگار قبلش گریه کرده داره طلاق میگیره 

من افسردگی داشتم الان بهترم

یک اینکه اول باید خودش بخواد حالش خوب شه

دوم اینکه محیط اطرافش نرمال و عادی و حتی به سمت شادی باشه 

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        
شب ها همش بیداره تنها که میشه شروع میکنه به گریه کردن وقتی توجمع خانواده است اصلا انگار نه انگار قبل ...

عزیزم من خودم سال پیش افسرده بودم و واقعا هیچ کس نمیتونه بهش کمک کنه جز خودش باید به خودش بیاد اگه تونستین پیش روانشناس بدین که یکم دارو درمانی هم شروع کنه