2777
2789
عنوان

طلاق گرفته هایی که تنهای تنها زندگی میکنن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 50 پست
خانواده دارم خیلی هم حامی هستن منتهی نیاز به استقلال همیشه هست و فکر وقتی رو میکنم که نخوام دیگه ازد ...

مهم نیست که .

قاطی خانوادت شو و با اونا زندگی کن و کیف زندگی روببر .

دنیا دو روزه .‌ارزش نداره تنها باشی . ازدواج هم نکردی مهم نیست 

با اونا باش 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
خانواده دارم خیلی هم حامی هستن منتهی نیاز به استقلال همیشه هست و فکر وقتی رو میکنم که نخوام دیگه ازد ...

من تنها زندگی میکردم چند سال الان مجدد ازدواج کردم بعد ۷ سال خیلی خوب بود من که مشکلی نداشتم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرشوهرم طلاق گرفته ولی به نظرم باز ازدواج کنه بازم طلاق میگره اخه بعصیا به درد زندگی متاهلی نمیخورن نه به نظرم از زندگیش راضی نیست همش حسرت زندگی دیگران میخوره ....پسر دایی و دختر دایی طلاق گرفته ان اصلا زندگی روبه رایی ندارن ....کلا هر چی طلاق گرفته دیدم دوربرم زیاد زندگی جالبی ندارن

ازدواجم نکردی؟!!!! خیلی آینده نگری، آفرین، والا توهرشرایطی آدم میتونه بهترین خودش باشه،

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 

من. تنهازندگی میکنم توغربت صبح سرکارم تاشب خوبیش اینه منتی رو سرت نیست سوال جواب نداری و... ولی خب توجامعه ما تنهابودن زن مساوی باگرگ شدن مردهاست باید خیلی قرص ومحکم باشی وبدونی چجوری گلیمت وازاب بکشی ک کسی چپ نگات نکنه

من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢
معایب و مزیت بستگی به فرهنگ محل زندگی داره ولی در اوایل ممکنه نگاهها و پیشنهادات برخی اطرافیان اذیتت ...

اما به نظرم ازادی بیشتری دارن ولی نگاه های دیگران مخصوصا تو مهمونی خجالت میکشن

اسم مال چندسال پیشه نمیشه عوضش کرد متاسفانه

الان گرفتم چی ازچیه، ان شاءالله همیشه توبهترین شرایط زندگی کنید

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 
مهم نیست که . قاطی خانوادت شو و با اونا زندگی کن و کیف زندگی روببر . دنیا دو روزه .‌ارزش نداره تنه ...

جدایی کامل که ازشون نمیخوام داشته باشم،خونه میخوام نزدیکشون بگیرم و خیلی باهاشون خوبم ولی فکر آیندمم بیشتر،تاپدر مادرم زنده هستن و سالم که مشکلی نیست رفت وآمد باهاشون زیاد دارم و کمکم هستن،خواهر برادرامم هستن خداروشکر