2777
2789
عنوان

طلاق گرفته هایی که تنهای تنها زندگی میکنن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 50 پست
من. تنهازندگی میکنم توغربت صبح سرکارم تاشب خوبیش اینه منتی رو سرت نیست سوال جواب نداری و... ولی خب ت ...

شخصیت محکم و مستقلی دارم و شاغلم اصلنم دنبال رابطه و اینا نیستم وقتی به ازدواج مجدد فکرمیکنم میبینم به دردسراش و دغدغش نمی ارزه ومعلوم نیس چی ازآب دربیاد

یه زمانی عزیز شوهرت بودی . شاید به کمک مشاور بتونی دوباره عزیزش بشی

هنوز جدانشدم حتی فامیل نمیدونن قهرم باهاش ولی امیدی به تغییرش ندارم چون اختلال شخصیت داره و بعید میدونم درست شه.اون دوستم داره و اصلا فکر طلاقم نمیکنه و جدی نگرفته ولی من امیدوار نیستم بهش😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شخصیت محکم و مستقلی دارم و شاغلم اصلنم دنبال رابطه و اینا نیستم وقتی به ازدواج مجدد فکرمیکنم میبینم ...

این حسیه ک اکثرزنهابعدجدایی دارن یه حس مبهم به شروع یه رابطه خیلیم حس عذاب دهنده ایه اما بنظرمنم بتونی روی پای خودت وایسی وایندت وبسازی خیلی بهتره خداکمکت کنه 

من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢
این حسیه ک اکثرزنهابعدجدایی دارن یه حس مبهم به شروع یه رابطه خیلیم حس عذاب دهنده ایه اما بنظرمنم بتو ...

هنوز جدانشدم،قرار گذاشتیم بریم مشاوره اساسی، ولی بهش امیدوار نیستم،بجز عدم تفاهم تو خیلی موارد اختلال شخصیتم داره متاسفانه

هنوز جدانشدم،قرار گذاشتیم بریم مشاوره اساسی، ولی بهش امیدوار نیستم،بجز عدم تفاهم تو خیلی موارد اختلا ...

ببخشیدمیپرسم. چیزی استفاده میکنه

من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢

نه،مشکلاتی که دیگران داشتن مثل خیانت و اعتیاد رو اصلا نداشت وگاهی خیلی خوب بود ولی بشدت عصبی میشد گاهی و اختلال مرزی و پارانویید رو باهم داره به نظرخودم.البته تشخیص قطعی با روانشناسه که هنوز نرفته

این حسیه ک اکثرزنهابعدجدایی دارن یه حس مبهم به شروع یه رابطه خیلیم حس عذاب دهنده ایه اما بنظرمنم بتو ...

امضات عزیزم😔

دختراتون را بهتون نداد ؟  چند سالشونه

الله صمد🌹🌹🌹 یا ارحم الراحمین🌹🌹🌹

نه،مشکلاتی که دیگران داشتن مثل خیانت و اعتیاد رو اصلا نداشت وگاهی خیلی خوب بود ولی بشدت عصبی میشد گاهی و اختلال مرزی و پارانویید رو باهم داره به نظرخودم.البته تشخیص قطعی با روانشناسه که هنوز نرفته

نه،مشکلاتی که دیگران داشتن مثل خیانت و اعتیاد رو اصلا نداشت وگاهی خیلی خوب بود ولی بشدت عصبی میشد گا ...

خدابهت کمک کنه عزیزدلم هرچی صلاحه همون برات پیش بیاد

هنوز جدانشدم حتی فامیل نمیدونن قهرم باهاش ولی امیدی به تغییرش ندارم چون اختلال شخصیت داره و بعید مید ...

برو مشاور . طلاق همیشه میشه گرفت. وقتی دوستت داره حیفه که بیشتر تلاش نکنی

امضات عزیزم😔 دختراتون را بهتون نداد ؟  چند سالشونه

قربونشون برم الهی یکی سه سال و دوماه اسمش سایه یکی دوماه دیگه دوساله میشه ساغرخانوم. نمیتونستم نگهشون دارم کسی وندارم تنهام توغربتم براخرج ومخارج زندگیم وکرایه خونه باید کارکنم بخدا7و8صبح سرکارم بعضاتا10شب حقوقش کمه ولی دستم جلوکسی دراز نیست اضافشم جمع میکنم ک برم بچهام وببینم ویچیزی بگیرم براشون 

فدات شم ممنون❤ ببخشید میپرسم شما تو شهرتون کاملا غریبید؟خانوادتون کجان

اوناتهرانن هیچکس وندارم اینجا

قربونشون برم الهی یکی سه سال و دوماه اسمش سایه یکی دوماه دیگه دوساله میشه ساغرخانوم. نمیتونستم نگهشو ...

😍 امیدوارم خوشبخت بشن گل دخترات

شاد باشن و سالم 🌹🌹

الله صمد🌹🌹🌹 یا ارحم الراحمین🌹🌹🌹
😍 امیدوارم خوشبخت بشن گل دخترات شاد باشن و سالم 🌹🌹

مرسي عزیزدلم