2777
2789
عنوان

نفیس

379 بازدید | 24 پست

دوستان کسی راجب محصولات این شرکت چیزی شنیده؟ 

همینطور که میدونید بازار پر شده از محصولات ارایشی و بهداشتی فیک!اما تمامی محصولات این شرکت با کیفیت بالاو معتبر هست

خودم اول شک داشتم اما استفاده کردم و واااقعا تاثیرش عاالی بود اینطور شد که مشتاق شدم نماینده فروش محصولاتشون شم!!

چیزی ک نظرمو خیلییی جلب کرد اینکه مشاوره رایگان دارن

و در صورت نارضایتی پول رو پس میدن و به عنوان عذرخواهی محصول دیگ ای رو ب مشتری میدن!

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂

چه جالب

حسِ خوب یعنی رنگِ صورتی ، آخه خیلی ملیح و لطیفه 🌸 هدفم از بودن توی نی نی سایت اینه که با تجربیاتم دیگران رو با توجه به موضوع تاپیک شون در حد توانم راهنمایی کنم . ((دختر صورتی سابق از سال ۹۷)) 🤍

m.nafiis137

مارو در اینستاگرام دنبال کنید😍

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه جالب

❤😇

ن بابا 

اونی ک ازش مشاوره گرفتم و بهم فروخت ازم پرسید چطوری بود و اینا من گفتم ناراضیم اصلا کرم جذب پوستم نشد 

هیچ کاری نکرد 

گف اوکی بای🤣

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

افتضاحه یه غلطی کردم و خربدمو مث چی پشیمونم 

من مسلمان نیستم دوست عزیزم، گرایش دینی من با اکثریت ایران متفاوت است پس نظرهایی که میگذارم خالی از در نظر گرفتن مذهب تشیع یا تسنن و در کل اسلام است،بنابراین به خشونت و اهانت و تحمیل در پذیرش دین خود نسبت به بنده نپردازید! 
ن بابا  اونی ک ازش مشاوره گرفتم و بهم فروخت ازم پرسید چطوری بود و اینا من گفتم ناراضیم اصلا کر ...

دقیقا برا منم همینطور بهم گفت ما از محصولات مطمئنیم شما ناراضی ای مشکل خودته 

تازه بعد ۲۰ روز رسید دستم

من مسلمان نیستم دوست عزیزم، گرایش دینی من با اکثریت ایران متفاوت است پس نظرهایی که میگذارم خالی از در نظر گرفتن مذهب تشیع یا تسنن و در کل اسلام است،بنابراین به خشونت و اهانت و تحمیل در پذیرش دین خود نسبت به بنده نپردازید! 

چیزی که نظرمو جلب میکنه اینکه چقدر بازار یاب زیاد شده و چقدر دورغ

دیروز یک خاطره بود حسرتش را نخور 💫 و امروز یک هدیه است قدرش را بدان و از تک تک لحظه هایت لذت ببر❣💗❤💜💛💚💙
ن بابا  اونی ک ازش مشاوره گرفتم و بهم فروخت ازم پرسید چطوری بود و اینا من گفتم ناراضیم اصلا کر ...

نماینده محصولات نفیس بود؟

پیگیری میکردین سمت رو ازش میگرفتن سریع

نفیس خریدی ؟

حسِ خوب یعنی رنگِ صورتی ، آخه خیلی ملیح و لطیفه 🌸 هدفم از بودن توی نی نی سایت اینه که با تجربیاتم دیگران رو با توجه به موضوع تاپیک شون در حد توانم راهنمایی کنم . ((دختر صورتی سابق از سال ۹۷)) 🤍
چیزی که نظرمو جلب میکنه اینکه چقدر بازار یاب زیاد شده و چقدر دورغ

میتونید سرچ کنید وراجبش تحقیق کنید بعد نظر بدین دوست عزیز

شهرزاد جان پس چرا دوستان انقد بد میگن ازش ؟

بنظرم نماینده شون نشو .... شدی ؟

چی خرید کردین؟از شرکت نفیس خرید کردین؟  !؟

میتونید سرچ کنید وراجبش تحقیق کنید بعد نظر بدین دوست عزیز

عزیزم تحقیق کردم یه مشت جنس آشغال که با زبون بازی میکنید تو پاچه مردم

دیروز یک خاطره بود حسرتش را نخور 💫 و امروز یک هدیه است قدرش را بدان و از تک تک لحظه هایت لذت ببر❣💗❤💜💛💚💙