2777
2789
عنوان

نفیس

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 24 پست
نماینده محصولات نفیس بود؟ پیگیری میکردین سمت رو ازش میگرفتن سریع

ی کرم ارزششو نداره ولی در کل برند خوبی نی

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
شهرزاد جان پس چرا دوستان انقد بد میگن ازش ؟ بنظرم نماینده شون نشو .... شدی ؟

من از شامپو ضد شوره و مام استفاده کردم برای خواهرم پک ضد ریزش خریدم همون بار اول تاثیرشو عاالی نشون داد و بعد نماینده شدم

احتمالا دوستان از جای دیگ خرید کردن

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تحقیق کردم یه مشت جنس آشغال که با زبون بازی میکنید تو پاچه مردم

در صورت نارضایتی پول برگردونده میشه عزیزم 

شما فکر میکنم خیلی عصبی هستی😊

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂
در صورت نارضایتی پول برگردونده میشه عزیزم  شما فکر میکنم خیلی عصبی هستی😊

عزیزم عصبی نیستم بزودی پشیمون میشی من فقط نظرمو گفتم تو اطرافم دیدم که اکثرا هم افراد ساده و گیر میارن و جذب میکنن برای تبلیغ کردن ولی کار خوبی نیس در هر صورت موفق یاشی

دیروز یک خاطره بود حسرتش را نخور 💫 و امروز یک هدیه است قدرش را بدان و از تک تک لحظه هایت لذت ببر❣💗❤💜💛💚💙
عزیزم عصبی نیستم بزودی پشیمون میشی من فقط نظرمو گفتم تو اطرافم دیدم که اکثرا هم افراد ساده و گیر میا ...

خودمم دقیقا همین باور شما رو داشتم😊اماکاملا نظرم عوض شد

خودمم دقیقا همین باور شما رو داشتم😊اماکاملا نظرم عوض شد

موفق باشی خداکنه که خوب باشه

دیروز یک خاطره بود حسرتش را نخور 💫 و امروز یک هدیه است قدرش را بدان و از تک تک لحظه هایت لذت ببر❣💗❤💜💛💚💙
ن بابا  اونی ک ازش مشاوره گرفتم و بهم فروخت ازم پرسید چطوری بود و اینا من گفتم ناراضیم اصلا کر ...

بستگی به آدمش داره عزیزم من خودم الان درامد خوبی دارم و فروشم خوبه هم با دقت بالا محصول میدم هم اینکه سعی میکنم هرطور شده مشتری و راضی نگهدارم 

دقیقا برا منم همینطور بهم گفت ما از محصولات مطمئنیم شما ناراضی ای مشکل خودته  تازه بعد ۲۰ روز ...

متاسفانه بعضز همکار ها کم لطفی میکنن ولی بپای شرکتونزهرید من خودم مشاور م هیچوفت محصولی ندادم مشتری ناراضی باشه و حتی گاهی با دوتا محصول و چند تا توصیه مشکل و حل کردم