2777
2789
عنوان

اشتباه از کیه؟؟؟

191 بازدید | 21 پست

سلام دوستان من حدود یه سال  عقدم ..خواهر شوهرم مجرده و هرچی ک بخاد از شوهرم‌میخاد شوهرم تک پسره ..و هرچیزی ک بخاد ب شوهرم میگ ک براش بخره  من ب شوهرم‌میگم وظیفه تو نیست ک براش بخری پدر داره خانواده داره ..اینجوری اگ ادامه بده من ‌میگم وظیفش میشه و همیشه ازش توقع دارن ..واقعا الان نمیدونم من درست میگم یا نه اشتباه میکنم و چون خواهرش باید براش بخره همه چی

اشتباه از شوهرتع

امضامو بخونید دیگههههه.... دبیر تاریخ نیستم ولی روزی خواهم شد . در آینده ی نزدیک . 🥰انقدر بچمو دوست دارم که به دنیاش نیارم ..... از ادمای مذهبی نما که راحت دل میشکونن متنفرم ....اگه امضامو خوندی واسه خوشبختیم دعا میکنی ؟...♡... لینک ناشناس :  https://harfeto.timefriend.net/16210034327604

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تعادل دیگه همه چی یعنی چی؟

خواهرشوهر منم خیلی توقع داره هروقت بریم شهرشون دربست دستور میده برو اینو بگیر برو اونکارو کن منو ببر فلان جا انگار نا انگار ما رفتیم تفریح واستراحت

بدم میاد منم

چون قبلا تو مجردیشون همه کار میکردن براشون برادرا اینجور پرتوقع شدن

چرا از باباش نمیخاد براش بخره،البته ایشون داداششونه و معلومه که اگه خواهرش بگه چیزی برام بخر دلش نمیشکونه و میخره براش کاش خواهرش درک کنه که الان داداشش دیگه زن داره و باید بفکر زندگی خودش باشه و برا زندگیش پس انداز کنه و سطح انتظاراتشو پایین بیاره.

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱