2777
2789
من حتی پاکسازی پوستم انجام ندادم تا حالا و اتفاقا چاقم ۱۰۸ کیلوئم

پاکسازی چیه؟والا هیچ کدوم از کارهای زیبایی صورت انجام ندادم و نمیدم،یعنی با دستگاه پوستو تمیز میکنن؟

دنیام دخترم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حتی پاکسازی پوستم انجام ندادم تا حالا و اتفاقا چاقم ۱۰۸ کیلوئم

منم فقط قبل عروسیم پاکسازی انجام دادم . واقعا ۱۰۸ کیلویین ؟ اصلا بهتون نمیاد 😮

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

اسی جان الان نچرال مده شماهم زیبایی خودتو داری برو همسرهای میلیاردرهای جهان و ببین زن بیل گیتس هنوز ...

ممنونم عزیزم

منم اعتقادی ب عمل زیبایی ندارم

مگه اینکه بینی خیلی ضایع باشه

منکه همینطوری خودمو خیلی میدوستم

منم بخدا حتی یه فیبروز یا لیفت ژل یا هیچی تو صورتم اضافه وکم نکردم،ولی بعضیا کوبیدن ازنو ساختن ادعای ...

من اگه بخدابعضیا کنارم سر سفره ی غذا بشینن حالم بهم می خوره نمی تونم غذا بخورم از فس فس بینیای عملی شون وازژل لبای باد کرده  وگونه هاشون وبخصوص عمل لیفت لب

پاکسازی چیه؟والا هیچ کدوم از کارهای زیبایی صورت انجام ندادم و نمیدم،یعنی با دستگاه پوستو تمیز میکنن؟

نه میری ارایشگاه انجام میدن من واسه عروسیم دلمو ب صابون زده بودم نکرد ارایشگره گفت دیره مادر شوهرمم اجازه اصلاح صورت نداد گفت مو درمیاری پشت لب و پیشونی و ابرو فقط

انسانم آرزوست
من ضدافتاب میزنم بجا کرم،ولی رژ و یکم ریمل میزنم،موهام هم رنگ نمیکنم

دقیقا منم بخوام برم مهمونی اینارو فقط میزنم موهام هم فقط شب عروسی رنگ کردم 😅

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

من اگه بخدابعضیا کنارم سر سفره ی غذا بشینن حالم بهم می خوره نمی تونم غذا بخورم از فس فس بینیای عملی ...

لیفت لب دیگه چیه ؟