2777
2789

اول از همه ببخشید اگه یکم از حرفام حالتون بد میشه...

من توی ماه هفتمم.. امروز دیدم کنار کابینت تا سقفمون مورچه زده.یه ماسک ان ۹۵ زدم و درو باز گذاشتم و حشره کش تارو مور رو از بالا تا پایین اسپری کردم دو سه بار.. ولی چون اخراش بود زیاد جون نداشت.. یکم از بوش رو حس کردم و البته به دست و پامم پاشید که به سه چهار دقیقه نکشیده با اب و صابون دست و پامو شستم... بعد آماده شدم رفتم بیرون شیر خریدم..و گلوم درد نمیکرد ها ولی چون بوشو حس کرده بودم رفتم شیر خریدم از این یارانه ای ها فک کنم یه ربع شد از وقتی رفتم بیرون و با شیر برگشتم و شستمش با ریکا... کاملللل خوردمش... قبلشم کوکو سیب زمینی.. الان یه چیزی بدتر از اسهال شدم یبار بودها ولی گلاب به روتون خیلی شدید بود...

دوتا سوال دارم.

_ نی نیم با بوی افکن آسیب ندید؟ کیسه آبش؟ خودش؟ نکنه هماتوم درست شه؟ جفتم نیاد پایین؟ البته تکوناشو حس میکنم خوب..

_ با اینکه یه ربع طول کشید تا تهیه کردن شیر به موقع خوردمش ایا؟؟ این اسهاله شدید برای نی نیم و کیسه ابش و جفتش و اینا خطرناک نیست؟ اسهال باعث پایین اومدن جفت یا ترکیدن کیسه اب نمیشه؟؟جفتم چی؟ سلامتی خود نی نیم چی؟؟؟

توروخدا بگید دکترم نیست تا آخر ماه 😭😭😭😭😭😭

با خدا باش و پادشاهی کن⁦❤️⁩ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️
شوهرم فهمیده تو سایتم تو رو خدا برا تاپیک اخرم گزارش بزنید براتون صلوات میفرستم

زدم عزیزم

دخترم تو قشنگ ترین اتفاق امسال منی😍😘🥰🤩 دوست عزیزاگه داری امضامو میخونی لطفا برا سلامتی دخترکم یه حمد مهمونم میکنی 🙏😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسهال تو بارداری اصلا خوب نیست یه دکتر برو 

یعنی باعث اسیب بهدکیسه اب و اینا میشه؟

همون یبار بود اسهالم 

با خدا باش و پادشاهی کن⁦❤️⁩ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️
خوبی عزیزم ؟ این حرفا چیه اخه؟ چرا باید کیسه ابش اسیب ببینه ؟ 

مطمعنی فداتشم؟

عجبا.هیچیت نیست چیکار ب بچه داره مگه رفته تو خونت.الکی استرس ب خودت نده.

کیسه اب چی؟

فکر نمیکنم عزیزم ولی اگه خیلی نگرانی از دکترت سوال بپرس.ولی ربطی ب بچه نداره تو همچی رو هم خردی طبیع ...

خوب شدم عزیزم الان فقط نگران همون یبارم ..که نکنه به کیسه ابش فشار اومده باشه همین

مطمعنی فداتشم؟

عزیزم من نه پزشکم نه ماما‌ولی میدونم اینجور حساسیتا و استرس ها بیشتر اسیب میزنه کیسه اب با ‌شکم و روی  و اینا پاره نمیشه دوستمونم‌گفت اسهال خوب نیست چون امکان مسمومیت ۵ذایی هست که اون ضرر داره بله .... ولی میدونی معنی اسهال چیه‌؟ یعنی در طول روز ۳‌بار اسهال شدید و دلپیچه باشه . بعدشم پودر مورچه بخر بزن که نه بود داره نه مسمومیت ی‌م بپاچیکامل نابودشون کردی۰

عزیزم من نه پزشکم نه ماما‌ولی میدونم اینجور حساسیتا و استرس ها بیشتر اسیب میزنه کیسه اب با ‌شکم و رو ...

مرسی فداتشم عزیزم