2777
2789

این ازیه کاربر

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️

شماهایی که تندتندگزارش میزنیداینایی که بایدگزارش شن چرادست نگه میدارید😡😳

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثبت فک‌کن شاید اولی میخواد بره پنیر نگاه کنه . دومی  هم منظورش کُلفَت بوده  

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

شهر فرهنگ اینجا

بعد یه خانم سوال می پرسه تا  به جوابش  برسه گزارش زدن

گر سینه شود تنگ خدا با ما هست.گر پای شود لنگ خدا با ما هست.دل را به حریم عشق بسپار و برو.فرسنگ به فرسنگ خدا با ما هست
مثبت فک‌کن شاید اولی میخواد بره پنیر نگاه کنه . دومی  هم منظورش کُلفَت بوده    

نه ادامه تاپیکش توضیح واضح داد😑اعصاب خوردکنن یسری چیزاچرت وپرت یامخالف عقیدشون یابه کروناگیرمیدن یسری تاپیک ممنوع افتضاح که حتی بحث کمک خواستنم نیست میذارن راحت بحث میکنن

خب مگه فقط اینجارو واسه ماها ساختن

نمیگم برازن امانه افرادمریض اگه قصدشونم کمک خواستن بودیچیزی فقط ایناروواسه ذهنیت مریضشون میذارن نه کمک پرسیدن.ولی دراصل نی نی سایت بارداریه خودنی نی یارپنج ممنوع شدیدکرده

شهر فرهنگ اینجا بعد یه خانم سوال می پرسه تا  به جوابش  برسه گزارش زدن

اره اگه مساعل خصوصی سوال بپرسن برادونستن هم من کاری ندارم خب سایت زنونس براحل مشکله ولی اینامریضن ودنبال عکس العمل و.....هستن

بعضی خانمایکم رعایت کنن ....صب تا شب سوالات اونجوری...خب روی اینا هم باز میشه میان چرت و پرت میگن...

بخدا خیلی سوالا جوابش با یه سرچ ساده پیدا میشه..

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
تو تو این تاپیکا چکار میکنی ولشون کن 😂

نه خب اول منظورتاپیکونفهمیدم بعدتوادامش گرفتم مطلبواون مرده هم تومساعل اندامی هم دخالت میکنه همه روبه خصوصی دعوت میکنه

اره اگه مساعل خصوصی سوال بپرسن برادونستن هم من کاری ندارم خب سایت زنونس براحل مشکله ولی اینامریضن ود ...

مریض زیادن و کمبود

گر سینه شود تنگ خدا با ما هست.گر پای شود لنگ خدا با ما هست.دل را به حریم عشق بسپار و برو.فرسنگ به فرسنگ خدا با ما هست