2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دلم تنگ شده واسه دید و بازدید ای خدا 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
کسی که تا الان بیداره چه حسی میتونه داشته باشه😑😑😂😂😂 کسی که تا الان بیداره امروز روز خوبی براش ...

من مهمان داشتم ،با هم بازی  می کردیم  و گپ می زدیم ،یه خورده پیش رفتن ،واسه همین بیدارم ،فردا هم روز سخت و بدی خواهم داشت ،از الان استرس فردا رو دارم ،خوب تو چرا بیداری؟ فردا چه روزیه واست؟

فمنیست. 
دلم تنگ شده واسه دید و بازدید ای خدا 

آره واقعا منم همینطور الیته من امشب مهمان داشتم ولی خوب خواهرم و شوهرش بودن ،جز اینا و مامان خودم و مامان شوهرم کسیو ندیدم مدتهاست، دلم برای دید و بازدیدهای عید تنگ‌شده، تازه خواهرم هم مسافر هستن از شهر دیگه اومدن اونم د روز دیگه میره و فقط دلتنگیش میمونه واسه ما..

فمنیست. 
آره واقعا منم همینطور الیته من امشب مهمان داشتم ولی خوب خواهرم و شوهرش بودن ،جز اینا و مامان خودم و ...

من فقط پریشب دوست شوهرم و خانومش رو دعوت کردم بخدا اینقد منو شوهرم خوشحال بودیم چند ماهه کسی رو ندیدیم

باز شوهرم میره سرکار سرش یه هوایی میخوره ۴ تا ادم میبینه منو دخترم ک خیلی وقته حتی رنگ بیرونو ندیدیم

خسته شدم و پوکیدم دیگ بخدا از خونمون بدم میاد 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
من فقط پریشب دوست شوهرم و خانومش رو دعوت کردم بخدا اینقد منو شوهرم خوشحال بودیم چند ماهه کسی رو ندید ...

می فهمم 

دخترت کوچیکه که نمی رید بیرون؟ یا کلا رعایت میکنی 

فمنیست. 
این آهنگشو نشنیدم  امروز روز خوبی بود؟ دلیل اینکه بیدار ی تا الان چیه

حتما گوش بدین عالییی همین الان دانلود کنید هنزفری بزن گوش بده ...اولش خوب نبود یه اتفاقی افتاد ناراحت شدم از خودم...بعد بعدظهرش خوب شد رفتم خونه آبجیم بعد زیارت حرم آقا اهل مشهدم یکم سبک شدم ولی الان از ۴ صبح دیگه خوابم نبرد یکم فکریم...دوست دارم برم بیرون از شهر حالم عوض شه یکم حس حال ندارم ...ببینم‌ چی میشه دلم کلا گرفته 

کاربری آقا هستم‌🙏...فقط پاییز می فهمد غم یک مرد تنها رو...
می فهمم  دخترت کوچیکه که نمی رید بیرون؟ یا کلا رعایت میکنی

اره ۱۹ ماهشه 

به جز رعایت کلا قبل از باردای هم همین وضع بود کلا تنها اجازه ندارم برم بیرون

حتما گوش بدین عالییی همین الان دانلود کنید هنزفری بزن گوش بده ...اولش خوب نبود یه اتفاقی افتاد ناراح ...

دقیقا منم دلم گرفته به طرز عجیبی ! با اینکه از ساعت ۷ عصر تا ۶ شب مهمان داشتم ،کلی گفتیم خندیدیم، بازی کردیم... ولی نمیدونم چرا یهو دلم گرفت 

حس شما رو منم دارم که از شهر دلم میخا د بزنم بیرون ..ولی نمیتونم فعلا 

فمنیست.