2789
من مهمان داشتم ،با هم بازی  می کردیم  و گپ می زدیم ،یه خورده پیش رفتن ،واسه همین بیدارم ،ف ...

نمیدونم فردا چه روزیه....

امیدوارم اگه قراره بد باشه

و مثل این چند روز باشه....

دیگه بیدار نشم

چون طاقتشو ندارم

من مرد تنهای شبم همراه کول بار دلتنگی🙃
اره ۱۹ ماهشه  به جز رعایت کلا قبل از باردای هم همین وضع بود کلا تنها اجازه ندارم برم بیرون

عزیزم ،خدا حفظش کنه خوب حق داری 

همسرت اجازه نمیده تنها بری بیرون ؟ 

کلا دیگه این قرنطینه خیلی خستمون کرده 

من خودم دیگه بریدم ،حس میکنم امشب بریدم ،انگار زندگی بی معنی شده برام یهو 

فمنیست. 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من فقط پریشب دوست شوهرم و خانومش رو دعوت کردم بخدا اینقد منو شوهرم خوشحال بودیم چند ماهه کسی رو ندید ...

نباید سخت بگیرید کرونا حالاها حالاها هست رعایت کنید بهداشت رو دعوت کنید نزدیکان رو یا شما برید خونشون حیفه این روزها اینجوری بگذره استفاده کنید در کنارش رعایتم کنید من خودم خونه همه رفتم آبجیم داداش اونا اومدن مشکلی هم نبود کلی خوش گذشت 

کاربری آقا هستم‌🙏...فقط پاییز می فهمد غم یک مرد تنها رو...
نمیدونم فردا چه روزیه.... امیدوارم اگه قراره بد باشه و مثل این چند روز باشه.... دیگه بیدار نشم چ ...

میدونم چی میگی 

واقعا روزا چقدر تکراری و شبیه همن ،من نمیدونم چرا هیچوقت حالم خوب نیست ،حتی تو اوج خوشحالی یهو غمگین میشم از خودم و این حسم خسته ام 

امیدوارم فردا روز خوبی باشه واست

فمنیست. 
دقیقا منم دلم گرفته به طرز عجیبی ! با اینکه از ساعت ۷ عصر تا ۶ شب مهمان داشتم ،کلی گفتیم خندیدیم، با ...

میدونی خنده هامون خوشی هامون شادی هامون لحظه ای شده درون مون دیگه پراز غمه غصه نگرانی ها دل گرفتگی ها همین باعث میشه بعد از این همه خوشی باز دل گرفتگی پیش بیاد...دقیقا من دوست دارم ماشینو بردارم بزنم جاده فقط برم گاهی موزیک گوش بدم گاهی سکوت فکر کنم ...مقصدم ندونم فقط برم ...

میدونم چی میگی  واقعا روزا چقدر تکراری و شبیه همن ،من نمیدونم چرا هیچوقت حالم خوب نیست ،حتی تو ...

چون شما متاهلی سعی کن بیشتر با همسرت هم کلام بشی بگی بخندی کلا نزدیک بشی تا این حس تنهایی حس دل گرفتگی بیشتر نشه چون عشق بینتون باشه این حالته کمتر میشه البته میدونم‌ خیلی متاهلا گاهی از یه مجرد بیشتر احساس تنهایی میکنن گاهی هم‌حق دارن

چون شما متاهلی سعی کن بیشتر با همسرت هم کلام بشی بگی بخندی کلا نزدیک بشی تا این حس تنهایی حس دل گرفت ...

نمی دونم چرا اینجوریم، تو مجردی هم اینجوری بودم فکر میکردم متاهل بشم شاید دیگه این حسا بره ولی هنوزم هست ،ولی اره وقتی با شوهرم زیاد گپ و خنده داشته باشم حالم بهتره ،امروز که مهمان داشتیم، خیلی بازی کردیم دسته جمعی ،یکم تو جمع بودن زیاد گاهی آخرش حس اینجوری بهم میده 

با حرفاتونم موافقم 

کلا نمیدونم چمه 

فمنیست. 
نمی دونم چرا اینجوریم، تو مجردی هم اینجوری بودم فکر میکردم متاهل بشم شاید دیگه این حسا بره ولی هنوزم ...

یکمش این حس رو داشتن عادیه میدونی همه ته دلشون یه غم هایی دارن یه دل مشغولی هایی که دقیقا بعد همین خوشی ها میاد یهو سراغ آدم یه آهی میکشی یهو تموم خنده ها خوشی ها به غم تبدیل میشه دلت میگیره ...به قول شاعر خنده من از گریه غم انگیز ترست...

نمی دونم چرا اینجوریم، تو مجردی هم اینجوری بودم فکر میکردم متاهل بشم شاید دیگه این حسا بره ولی هنوزم ...

منم خیلی شده رفتم با دوستام بیرون یا خانواده ولی خوش گذشته هم اومدم خونه دلم گرفته حس خوبی نیست واقعا 

کسی نیست حس ششمی بمن ی چیزایی بگه دلم گرفته

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊
یکمش این حس رو داشتن عادیه میدونی همه ته دلشون یه غم هایی دارن یه دل مشغولی هایی که دقیقا بعد همین خ ...

خیلی عجیبه ، کاش اینجوری نبود 

الیته همه اینجوری نیستن ،

میدونین من مشکلم اینه زیاد لحظه ها رو مرور میکنم زیاد فکر میکنم ،یه مشکل دیگمم اینه که از خودم زیاد ایراد میگیرم خودمو واسه هررحرفی هرکاری و خلاصه همه چی سرزنش میکنم ،اما همه اینجوری نیستن .کلا خیلی بده اینجوری بودن،ادم همش دل مشغولی داره

فمنیست. 
منم خیلی شده رفتم با دوستام بیرون یا خانواده ولی خوش گذشته هم اومدم خونه دلم گرفته حس خوبی نیست واقع ...

عجیبه ،پس شمام اینجورید ،من زیاد اینجوری ندیدم اطرافم، شمام زیاد لحظه ها رو مرور میکنید ؟ نمیدونم حس میکنم شاید بخاطر اینه! یا اینکه شاید چون یهو خلوت میشه دورمون..‌نمیدونم 

فمنیست.