2777
2789
عنوان

سكه ١١٤

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 50 پست
سکه انقدرام مهم نیست زیادیش وکمیش خوشبختی نمیاره کاش ازاول زیادروی سکه تاکیدنمیکردین زمین وملک وخونه ...

والا اين كه ميگه ميخوام بدم، حالا اگر رو حرفش باشه در اينده يه چيزي ب نامم ميزنه، نزنه هم نزده فقط ارامش داشته باشم كافيه برام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله باید بدن ایرانیا مهریه رو میزنن تاریخ تولد بعدم میگن مهریه رو کی داده کی گرفته    هرچی ...

خدايي بايد بدن؟؟؟ انقد نديدم در اطرافم، نميدونسم .پس حتما حرفش الكي نيست ميخواد بده، با توجه ب چيزايي كه ازش ديدم ميگم

والا اين كه ميگه ميخوام بدم، حالا اگر رو حرفش باشه در اينده يه چيزي ب نامم ميزنه، نزنه هم نزده فقط ا ...

ان شاءالله خوشبخت بشین🌷

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
خدايي بايد بدن؟؟؟ انقد نديدم در اطرافم، نميدونسم .پس حتما حرفش الكي نيست ميخواد بده، با توجه ب چيزاي ...

در کل بستگی به عندالمطالبه و عندالاستطاعه بودن مهریه داره

عندالمطالبه رو هر وقت شما بخواید باید بدن ولی عند الاستطاعه یعنی زمانی که توانایی پرداختش رو داشته باشن

ان شاء الله خوشبخت بشید  

صلوات میفرستین برام؟   دمتون گرم

الان مانور روی تعداد سکه نیست. روی حق و حقوقه. ازدواج بدون گرفتن حق و حقوق, یه قرارداد کاملا نابرابره. حق همه چیز منوط به اجازه شوهرته!  حق طلاق, حق انتخاب محل سکونت, حق اشتغال, حق حضانت بچه ها, حق خروج از کشور, حق ادامه تحصیل

گاهی فکر میکنم حق مردن هم با اجازه شوهره. 

رو حق هایی که داری از دست میدی نگران باش

در کل بستگی به عندالمطالبه و عندالاستطاعه بودن مهریه داره عندالمطالبه رو هر وقت شما بخواید باید بدن ...

اهااا كه اينطور، سپاس از وقتي كه گذاشتي عزيزم. شما هم خوشبخت باشيد انشاالله. در پناه حق❤️

من با نظرات همگيتون موافقم، فقط نميدونم چه جورى جلو بابام وايسم بگم كه سكه زياد خوشبختي نميارررره ، ...

بگو پدر من الان 110 بیشتر نمیدن تازه قسطی! طرف خوب گفته 

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊
وااااا بد نگذره به اقايون

قبل ازدواج فکر اینجاها رو بکن. یک میلیون هم مهریه باشه, مردها نمیدن, قانون هم پشتشونه. حتی وقتی خونه و ماشین به اسمشونه, قانون میگه مرد باید یه خونه و ماشین داشته باشه, مازادش رو میرن سراغش. فکر سکه و مهریه رو از سرت بیرون کن!  پشیزی ارزش نداره. مگه طرفت مالتی میلیاردر باشه و شانس بیاری قبل دادگاه اموالش رو به اسم این و اون نزنه!  یا یه چک نکشه به اسم دوست صمیمیش بیشتر از ارزش اموالش. 

الان مانور روی تعداد سکه نیست. روی حق و حقوقه. ازدواج بدون گرفتن حق و حقوق, یه قرارداد کاملا نابرابر ...

یه جا دیدم یه ح رو به خانما دادن 

یعنی ترکیدم از خنده 

حق انتخاب مرجع تقلید 

من خودم آدم معتقدی هستم ولی واسم خیلی خنده دار بود 

یه جا دیدم یه ح رو به خانما دادن  یعنی ترکیدم از خنده  حق انتخاب مرجع تقلید  من خو ...

خخ, یادم رفت بگم حق خروج از منزل!!!  این هم با شوهره. خانمه اومده بود حرف میزد میگفت بدون اجازه شوهرت حتی حق خروج از منزل نداری. فقط میتونی حج بری!!  ابله نمیگفت برای اون حق خروج از کشور میخواد اول!!!!  رسما هیچ حقی نداری. 

شوهر دوستم یه خونه 50 متری و یه ماشین داره, حقوق رسمی هم داره, به دوستم گفته برو خونه بابات, ازت خسته شدم, یه چندرغاز هم هر ماه می اندازم جلوت عین سگ بخوریش. اینه جایگاه زن تو این کشور