2777
2789
عنوان

نرم شدن دهانه رحم پیش از موعد

4200 بازدید | 22 پست

خانمها کسی بوده که زودتر دهانه رحمش نرم شده باشه؟ من درد و انقباض داشتم رفتم بیمارستان معاینه کرد گفت دهانه رحمت خیلی نرمه آمپول و شیاف داد و گفت استراحت کن.خییییلی نگرانم😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واای منم همش کمر دردای شدید دارم بعضی وقتام دل درد یعنی رحمم نرم شده باید چیکار کنم کمرم خیلی درد می ...

من دو روز بود شکمم سفت میشد مخصوصا دور ناف و دردناک بود، بعد دیگه امشب همش زیر دلم میگرفت ودرد داشت 

من دو روز بود شکمم سفت میشد مخصوصا دور ناف و دردناک بود، بعد دیگه امشب همش زیر دلم میگرفت ودرد داشت& ...

رفتی کجا معاینت کردن بیمارستان یا پیش دکتر خودت ؟؟منم برم فردا ی معاینه بشم خیلی درد کمر دارم شکمم دوسه روزه یکم درد میگیره باز اروم میشه ولی کمر دردام از نه هفته شروع شد طوری ک قفل میکنه جیغم درمیاد اخه لعنتی وسواس تمیزی خونه گرفتم دوتا پسر کوچیکم دارم کلا سرپام تمیز میکنم 😔😔خودم خسته شدم ولی دست خودم نیس 

تا همین یک ساعت پیش داشتم تمیز میکردم با اینکه تمیزه همه جا دوباره جارو زدم دستمال کشیدم اشپزخونه شستم خودم رفتم حموم روزی چندبار این کارارو انجام میدم ی رو فرشی کج میشه اعصابم بهم میریزه پا میشم درست میکنم 😔