هیچ علاقه ای به ازدواج ندارم نمیدونم چرا ولی فوتبالیساتای معروف اروپایی که مدام تو اینستا عکس میزارن رو میبینم احساس میکنم دوست داشتم جای اونها بودم. حوصله مسئولیت ها و دردسرای ازدواج رو ندارم بعدش هم شاید هیچ وقت بچه دار نشم باید طرف مقابل هم نتونه بچه دار بشه که از خانواده طرف سرکوفت نشنوم و اصلا حسش رو ندارم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم همینطورم ازدواج واقعاً از نظر من چیز جالبی نیست
من مرد هستم بخدا بقرآن مرد هستم خانوم و دختری بنام حسن وجود نداره خانومها دقت کنید ببینید من مرد آقا پسر هستم آخرش نگید چرا نگفتی یا نخوندیم یا هزارتا چیزه دیگه اسم رو بخونید حسن حسن حسن اسم مرده جان عزیزاتون دقت کنید لطفاً .
یعنی هرکی نخواد ازدواج کنه یا بچه دار بشه مریضه ؟؟؟ 🤔🤔🤔 آیا
من مرد هستم بخدا بقرآن مرد هستم خانوم و دختری بنام حسن وجود نداره خانومها دقت کنید ببینید من مرد آقا پسر هستم آخرش نگید چرا نگفتی یا نخوندیم یا هزارتا چیزه دیگه اسم رو بخونید حسن حسن حسن اسم مرده جان عزیزاتون دقت کنید لطفاً .
بعله نظرمنم همینه...ادم اقابالاسرنمیخواد واسه هودش حال کنه دستش توجیب خودش باشه هرچی خواست بپوشه بخره.بخوره.هرجادلش خواست بره بدون هیچ استثنایی...کلی سفرای مجردی داخلی و خارجی...ولی شوهرکه داشته باشی فقط بشور و بساب و بچه داری و پیری..ـوالا
تازمانی که رسیدن به طُ امکان دارد...زندگی دردقشنگیست که جریان دارد❤