2777
2789

هیچ علاقه ای به ازدواج ندارم نمیدونم چرا  ولی فوتبالیساتای معروف اروپایی که مدام تو اینستا عکس میزارن رو میبینم احساس میکنم دوست داشتم جای اونها بودم. حوصله مسئولیت ها و دردسرای ازدواج رو ندارم بعدش هم شاید هیچ وقت بچه دار نشم باید طرف مقابل هم نتونه بچه دار بشه که از خانواده طرف سرکوفت نشنوم و اصلا حسش رو ندارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ بایدی برای ازدواج نیست وقتی علاقه ای نداری چرا  باید فکر کنی که ناچار به تن دادن بهشی

همچین فکری نمیکنم ولی احساس میکنم این عدم علاقه طبیعی نیست

من‌مرد هستم

سال نو مبارک

بسیار گاره پسندیده ای میکنی که نمیخوای ازدواج کنی

منم همینطورم ازدواج واقعاً از نظر من چیز جالبی نیست

من مرد هستم بخدا بقرآن مرد هستم خانوم و دختری بنام حسن وجود نداره خانومها دقت کنید ببینید من مرد آقا پسر هستم آخرش نگید چرا نگفتی یا نخوندیم یا هزارتا چیزه دیگه اسم رو بخونید حسن حسن حسن اسم مرده جان عزیزاتون دقت کنید لطفاً .
عزیزم خیلی خوبه که من از روز عید تا الان آنقدر تاپیک دعوای زن و شوهر دیدم که آدم هنگ میکنه خیلی خوب ...

نمیدونم خوبه یا نه بحث دعوا که واقعا یه سریا مریضن.من یکی از شروط ازدواجم مشاوره پیش از ازدواج و تست سلامت روانه

همچین فکری نمیکنم ولی احساس میکنم این عدم علاقه طبیعی نیست

عزیزم سعی کن کاسبی بزنی یک کار برا خودت داشته باشی بابا ازدواج چیه من ری.. م تو ازدواج 

😂😄برو با دوستات سفر بیرون اینور اونور

بیخیال درست نشد عادی میشه 
باید درمان بشی گلم...

درود بر سما

یعنی هرکی نخواد ازدواج کنه یا بچه دار بشه مریضه ؟؟؟ 🤔🤔🤔 آیا

من مرد هستم بخدا بقرآن مرد هستم خانوم و دختری بنام حسن وجود نداره خانومها دقت کنید ببینید من مرد آقا پسر هستم آخرش نگید چرا نگفتی یا نخوندیم یا هزارتا چیزه دیگه اسم رو بخونید حسن حسن حسن اسم مرده جان عزیزاتون دقت کنید لطفاً .
هر کی ازدواج نکنه عاقله؟ خودتون میفهمید چی میگید

بعله نظرمنم همینه...ادم اقابالاسرنمیخواد واسه هودش حال کنه دستش توجیب خودش باشه هرچی خواست بپوشه بخره.بخوره.هرجادلش خواست بره بدون هیچ استثنایی...کلی سفرای مجردی داخلی و خارجی...ولی شوهرکه داشته باشی فقط بشور و بساب و بچه داری و پیری..ـوالا

تازمانی که رسیدن به طُ امکان دارد...زندگی دردقشنگیست که جریان دارد❤