2777
2789

بله خیلی

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ببخشید میگین چه مدت اون چیز رو توصر و باور و تصور و باورتون چطوری بود

من اون لحظه رو توذهنم چندبار دیدم توخلسه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
یعنی به ذهنتون اومده یا خودتون اون چیز رو تو ذهنتون اوردین و تصور

ببین 

اول یه جای ساکت و آروم دراز بکش

اصلا دغدغه فکری نداشته باشی مثلا منتظر تلفن یا کسی باشی یا غذات رو گاز باشه

همه جا ساکت باشه

ترجیحا روت چیزی نکش

آروم چشماتو ببند بعد هرچیزی که میخوای رو سعی کن ببینی 

مثلا میخوای کنکور قبول شی اون لحظه رو ببین که قبول شدی و همه دارن تبریک میگن خیلی خوشحالی و...

چند تا نکته داره 

اول اینکه تاریخ بذار واسه خواسته ت

دوم تاریخش نزدیک باشه نهایتا دوسه ماه بعد

سوم تو اصرار کن به خواسته ت اما منتظرش نباش فقط بسپار به ضمیر باطن و کائنات

چهارم اون خواسته رو انجام شده بدون و بابتش شکر کن 

انرژی مثبت یادت نره

ببین  اول یه جای ساکت و آروم دراز بکش اصلا دغدغه فکری نداشته باشی مثلا منتظر تلفن یا کسی باشی ...

ممنونم
فقط چند جا دیدم گفتن تاریخ براش قرار ندیم بهتره چون بعدش استرس میاد و استرس و نگرانی میاد که خلاف فکر و انرژی و .. مثبته

ممنونم فقط چند جا دیدم گفتن تاریخ براش قرار ندیم بهتره چون بعدش استرس میاد و استرس و نگرانی میاد که ...

اینی که من گفتم تجربه ی خودمه اگه زمان نذاری اشتباهه

من چند تا کتاب در مورد جذب انرژی و ضمیر باطن خوندم ولی بیشتر از همه چی بستگی به انرژی و احوالات خودت داره