2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم دوستی بهتره

نه،از کجا معلوم دوستی به ازدواج ختم بشه؟؟ بهترین روش بنظر من اینه ک اگه پیشنهاد ازدواج داشتی زیر نظر خانواده یه مدت رفت و آمد کنی و اگه خوشت اومد ک هیچ،اگه نه نفر بعدی

دیگه ازدواجای سنتی الانم مثل قبل نیس که امشب یه غریبه میاد خاستگاری و دو روز بعدش عقد میکنید دوران نامزدی دارن که خب مثل همون دوران دوستیه دیگ شما میتونی ببینی طرف باهات جور هست میتونید کنار هم ارامش داشته باشین یا ن فقط باید زرنگ باشی و رفتاراشو همه رو زیر ذره بین ببری البته اگه مثل عده اندکی بازیگریش خوب نباش😐

از نظر روان شناسی هم همینه؛ درستش اینکه اول اشنایی باشه بعد رسمی کنن؛ سنتی انگار برعکسه! منکه اصلا ن ...

الانم میخاییم ی مدت اشنا بشیم خودمم انقد راحت بدون هیچ علاقه ایی ازدواج نمیکنم

میشه یه صلوات مهمونم کنی؟🌹🤲

حتی اگه میخواید سنتی ازدواج‌کنید وقتی اومد خواستگاری و همه چی اوکی بود یه زمانِ چند ماهه به هم بدید.با هم برید بیرون

خوب همو بشناسید بعد عقد کنید.تا اومد خواستگاری بدون شناخت عقد نکنید

خب قبل از ازدواج باید یه کششی باشه نه اینکه اول عاشق شی و عقلت کار نکنه تو چون یکی دیگع رو دوست داری ...

مرسی عزیزم اره ب زمان نیاز دارم مغزم اروم شه 🙃

شما هر وقت ده سال از زندگی مشترکت گذشت همچنان راضی بودی بعد بیا بگو  دوستی خوبه!

اونایی که یه سالم نشده ازدواج سنتی کردن وپشیمونن چی؟ فرقی نداره چه دوستی چه معرفی دیگران وسنتی نمیشه گف یکیشون مطلق همبشه خوبن یا مطلق بدن توهردومورد باید طرفتو بشناسی ببینی اون ادم زندگی تو هست یان 

ادمم درسته ولی خودم ی نفر دیگ رو دوس دارم میخام بدونم ینی میشه عاشق خواستگارم بشم چون سنتی هس

من خودم سنتی ازدواج کردم و ب شدت پشیمونم 

ممکنه عاشق هم بشید و ممکنه هم نشید ولی ریسکه

با خاستگارت خیلی رفت و آمد کن تا بشناسیش 

با شناخت ازدواج کن وگرنه خیلی ریسکه 

نه کلا خیلی مهربونه همش فکر میکنم اذیتش میکنم چون نمیتونم دوسش داشته باشم

چی بگم والا

منکه مجردم ولی طبق پرس جو هایی که کردم و شناختی که از خودم دارم اگه طرف اون چند تا ویژگی که من میخوامو داشته باشه به احتمال زیاد عاشقش بشم😂❤

توام پیگیری کن ببین چی باعث میشه که جلو عشق تونو بگیره؟

مثلا قبلا شاید عاشق کسی بودی 

یا شاید محبت هاش الکیه به دلت نمیشینه

یا....

دیگه ازدواجای سنتی الانم مثل قبل نیس که امشب یه غریبه میاد خاستگاری و دو روز بعدش عقد میکنید دوران ن ...

اره الانم میخاییم یه مدت اشنا بشیم بعد تصمیم بگیرم