ادمم درسته ولی خودم ی نفر دیگ رو دوس دارم میخام بدونم ینی میشه عاشق خواستگارم بشم چون سنتی هس
نمیشه من ک نتونستم
بعد از شکست هایی که خوردم دارم کم کم خودمو جمع و جور میکنم و از کاربریم به عنوان دفتر خاطرات استفاده میکنم از پیشرفت ها و پسرفت هام میگم از شادی ها غصه هام ..... اگر باهاتون بحثم شد رفتین تاپیک هامو خوندین و کنایه زدین و توهین کردین اصلاااا برام مهم نیست 🌼سوال آشپزی یا مشکلات زنان رو در حد توانم جواب میدم 💚https://abzarek.ir/service-p/msg/1180807 چالش ناشناس 💚
اگه مردی عاقل و باشخصیت باشه و خیلی خوب مطمئن باش به مرور زمان بیشتر به دل میشینه و برات یه ادم عادی مثل بقیه نیست حتی بدی هاشم برات دلنشین میشه شناخت کافی قبل از عقد امار طلاق رو پایین میاره تا عاشقش نشدی بله رو نگو
حالا بعضیهاتون یه جوری میگین ازدواج سنتی بده انگار قراره سر سفره عقد همدیگرو تازه ببینین اصلا اسمشم عمدا گذاشتن سنتی که مردم بدشون بیاد برن سراغ دوستی حالا دوست شدن با پسری که معلوم نیس قصدش جدیه یا نه به نظرم خوب نیس چون پسرا معمولا برای خوشگذرونی میان دوست دختر میگیرن چون یا مسوولیت ازدواج و قبول نمیکنن یا پول ندارن یا .... حالا بگیم یه پسری از همه نظر عالی هم باشه بیاد سراغتون شما هم اولین دوست دخترش باشین بعد ازدواج اگه حتی یه دعوای کوچیک هم شد دختر باید همیشه این ترسو داشته باشه که این اومد با من دوست شد یه بار اینکارو کرد (میدونین رل زدن که فقط باهم تایم گزروندن و صحبت نیس ممکنه به جا های دیگه هم بکشه) پس نکنه بره با یه دختره دیگه و شاید پسره به دختره مشکوک بشه ..... اون اسمش ازدواج سنتی نیس ازدواج درسته خب تو میای قبل از اینکه خودتو کور کنی و بچسبی به یه نفر خیلی باشخصیت کسایی که بهت پیشنهاد ازدواج میدن رو برسی می کنی حالا بینشون اگه از کسی خوشت اومد میره مرحله بالاتر