2777
2789

آره راسته واقعا به وجود میاد

دختری از جنس غم اما ظاهری شاد :)                     خدایا زمینت دیگر بوی انسانیت نمیدهد یک تکه آسمان کلنگی چند؟                                                               تیکر تولدمه🙃
اره واقعا 

از نظر روان شناسی هم همینه؛ درستش اینکه اول اشنایی باشه بعد رسمی کنن؛ سنتی انگار برعکسه! منکه اصلا نمیپسندم آدم کسی رو ک یه عمر میخواد باهاش زندگی کنه رو اینطوری انتخاب کنه!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اهان خب اینو بکو😁اکه کسی توی زندکیت نباشه کارت راحته،ولی بخت توصیه میکنم اول تکلیف اون قبلیو با خود ...

جداشدیم کاری بهم نداریم

میشه یه صلوات مهمونم کنی؟🌹🤲
یعنی وقتی میبینیش قلبت فشرده میشه؟  بهش فکر میکنی ضربان قلبت میره بالا؟  وقتی میاد پیشت ...

ضربان قلب میره بالا  ولی دو مورد اونوری رو نه متاسفانه😅🤭😂😂

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به امید روزی که تیکر بارداریمواینجابزارم❤۱۳۹۸/۶/۱۰😍خدایا شکرت انار مامان منتظرتیم فدات بشم که با اومدنت خوشحالمون کردی روز شماری میکنم برای دیدن روی ماهت😍ابان ۱۴۰۱ گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد خدای بزرگ خودت پسر کوچولومو حفظ کن واسمون

ازدواج سنتی بهتره اما باید قبل ازدواج عاشق همدیگه باشید و همو دوست داشته باشید بغیر این خدایی نکرده اگه یه روز مشکلی پیش اومد هی به هم می پرین که من نمیخواستم که و هزار حرف دیگه!

مگه ازدواج کردی رفتی زیر یه سقف؟ بعدشم خب مهربون درست حسابی نه اینکه چند روز اول مهربون باشه بعد س ...

نه کلا خیلی مهربونه همش فکر میکنم اذیتش میکنم چون نمیتونم دوسش داشته باشم

میشه یه صلوات مهمونم کنی؟🌹🤲
یا خدا من دارم سنتی ازدواج میکنم...نکنه هیچ وقت همسرمو دوست نداشته باشم🙁🙁🙁

خدا توی قران گفته وقتی دونفرمیخوان عقد کنن مهرشون به دل همدیگه میشینه

دقیقا همین اتفاق برام افتاد

کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟
اره خیلی مهربونه ولی هیچ حسی ندارم😐

خب قبل از ازدواج باید یه کششی باشه نه اینکه اول عاشق شی و عقلت کار نکنه تو چون یکی دیگع رو دوست داری قلبت انتخابشو کرده نمیتونی خوب تصمیم بگیری هر چه قد هم از خوبیای خواستگارت بگن تو باز نمیخوای بجاش یه کاخ شیشه ای از اون فردی که دوسش داری درست کردی اول خودتو اروم کن اون وابستگی که به اونی که دوسش داری رو کم کن بزا عقلت حلاجی کنه اخرشم با قلبت تصمیم نهایی رو بگیر❤️

چقد شک به دلم افتاد🙁🙁

باید به دلت باشه. روت بشه به دوستات معرفیش کنی. با خودت فکر کن اگه میفهمیدی یکی از دوستات چنین ازدواجی کردی چه حسی بهت دست میداد. اصلأ قرار نیست زندگی سنتی بی روح و بی عشق باشه فقط هیجان اولیه درش کمتره که البته خیلی هم خوبه چون طرفین با چشم باز ازدواج میکنن