2777
2789
عنوان

میترسم...

647 بازدید | 25 پست
پسرم امروز 5ماه و 6 روزشه کامل غلت میزنه هم رو شکم میره هم برمیگرده داره دندون در میاره اما سینه خیز نمیره هنوز میترسم مشکلی نیست؟تو روروئک هم نمیتونه راه بره..شما بچه هاتون چورین؟بگید لطفا
 اهدنا الصراط المستقیم...
اییییی بابا زوده به خدا
دختر من ۸ ماهشه تازه یکم سینه خیز میره شاید دوهفتس
دندونم یک هفته نیست که درآورده
نگران نباش دوستم
بعضی وقتا فکر میکنم اون روزا که تو نبودی من چطوری زندگی میکردم دخترم جیگرم نفسم درد وبلات تو سرم ناناز طلا!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی روروک هم کمتر بذاری خیلی بهتره
هنوز که نمیشینه? زوده البته ها
بعضی وقتا فکر میکنم اون روزا که تو نبودی من چطوری زندگی میکردم دخترم جیگرم نفسم درد وبلات تو سرم ناناز طلا!
وااااای بقیه رو ول کن به خدا میخوان یه چیزی حتما گفته باشن انگار
دختر من که ۵ ماهش که تموم شد تازه غلت زد
پسر تو خوبه ماشالا
منم خیلی نگران بودم فک میکردم بچم پاشو کج مبذاره بردمش دیروز ارتوپد دید گفت هیییییچ مشکلی نداره شکر خدا
هنوزم زوده بشینه قت تو میذاری تو رورک که راه بره??!!!
نکن دوستم گناه داره طفلی
عجله نکن
مرسی عزیزمایشالا خدا دخترتو سالم واست نگه داره مرسی جواب دادی.بس که همه میگن بچه من چنا بود اینجور بود پس پسر تو چی نمیدونم میخوان چیو ثابت کنن
 اهدنا الصراط المستقیم...