2777
2789
عنوان

میترسم...

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 25 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهش میکنم عزیزم
راستی حالا که غلت میزنه مواظب باش روی تخت یا مبل تنها نمونه
دختر من یه دوباری افتاد از رو تخت خدا رحمش کرد
بعضی وقتا فکر میکنم اون روزا که تو نبودی من چطوری زندگی میکردم دخترم جیگرم نفسم درد وبلات تو سرم ناناز طلا!
اولاً که زوده. دوماً ممکنه اصلا سینه‌خیز هم نره، نباید نگران باشی. خواهرزاده من اصلا سینه خیز نرفت. نشست، ایستاد و راه رفت. بچه‌ها با هم فرق میکنن. اگر هم کسی چیزی میپرسه فقط برای اینه که یه سوالی پرسیده باشه، همین.
اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
عزیزم زوده دختر من هفت ماهگی سینه خیز رفت یه هفته بعدشم بالک رفت تازه همه میگفتن چه زود بالک میره ول کن بابا مردمو. من وقتی از حرف کسی خوشم نیاد حتی جواب سوالشم نمیدم
خدایا شکرتتتتتتتت
نه عزیزم. خیلی دکتر بردنش، آخرش هم یه دکتری که تخصصش یادم نیست، گفت جای نگرانی نیست. نیازی نیست که بچه تمام مراحلو طی کنه، میتونه بدون سینه خیز و چهاردست و پا رفتن یک مرتبه بایسته و راه بره.
اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب