2777
2789
عنوان

بجه ها ی مشکلی دارم میشه بیاید

132 بازدید | 14 پست

یکسالیه ک با دوستام و شوهراشون بیرون میریم وصمیمی شدن دوستام و شوهرم. الان دیگه جوری شده شوخی های ناجور و تو جمع هم جوگیر بازی در میاره،. اونا هم ب اسم شوخی جلو همسرم خیلی تحقیرم کردن و تصمیم گرفتم رابطم کم  و کمتر کنم .مشکل اینه الان هی گروه درست میکنن بگو بخند دارن با همسرم و اینکه من ب همسرم بدبین هستم بخاطر دیدن فیلم سوپر و حرفایی ک تو جمع جلوشون بهم زده کینه گرفتم از هر دو طرف. چجوری رابطمون قطع کنم .برخورد جدی میکنم بدتر میشه میفهمه حساس شدم

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

من خودم رعایت میکنم جلو همسرشون. و اینکه بارها تیپ و پوشش من جلو همسرم و موهام رو مسخره کردن یا بجه داریم رو و برگشتیم دعوامون شد چون دهن بینه

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان دیدم باز قرار بیرون گزاشتن من دلم نمی خواد برم بهونه آی هم ندارم 

بله بهتره ارتباطت رو کمتر کنی 

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

مثلا شوخیش اینه بهش میگه زن بگیر این چیه اخه

آدمو برق بگیره جو نگیره  سعی کن دگ دورهمی نداشته باشین  خبر دادن بگو مشکل داریم نمیایم

ب زور منو میبره من هی بهونه میارم. چند بار دیدم هی پیام میدن مثلا جواب استوری و شوخی اینا

ب زور منو میبره من هی بهونه میارم. چند بار دیدم هی پیام میدن مثلا جواب استوری و شوخی اینا

با شوهرت برخورد کن خب /:

شد شد نشد موهامو ی زرد خرابی میکنم دوتا لنز ابیم میندازم تو چشام میافتم ب جون بچه های مردم  
با شوهرت برخورد کن خب /:

بدتر میشه انگ دیونگی و شکاکی میزنه 

عزیزم تو هم تو جمع جوابشان بده مدل خودشون 

و گاهی ایراد بگیر 

تو جمع سعی کن شلوغ باشی و کناره نگیر 

تقریبا جمع رو دستت بگیر 

با شوهرت با احترام برخورد کن و آویزونش نباش 

و کم کم به بهانه کار و بچه روابط رو کم کن 

و از گروه ها هم به بهانه مشغله و گرفتار بودن بیرون بیا البته همسرتم همینجوری 

راهش اینه آهسته کنار بکشی 

آدم چرا باید شوهرای دوستاشو که غریبه ان به حریم خانواده اش راه بده ؟ وقتی باهاشون رفت و امد کردی باید فکر این روزا هم بودی چه معنی داره ادم با شوهر دوستاش رفت و امد کنه خب با دوستات بیرون قرار میزاشتی دیگه چرا رفت و امد خانوادگی آخه چه معنی داره  اونم توی این دوره زمونه آدم به فامیلای خودش اعتماد نمیتونه کنه چه برسه غریبه ها

آدم چرا باید شوهرای دوستاشو که غریبه ان به حریم خانواده اش راه بده ؟ وقتی باهاشون رفت و امد کردی بای ...

نمیدونم چجوری شد اصلا .قبلش اصلن نمیدیدیم همو

عزیزم تو هم تو جمع جوابشان بده مدل خودشون  و گاهی ایراد بگیر  تو جمع سعی کن شلوغ باشی و ...

من خیلی رعایت بقیع میکنم گاهی میخوام تو جمع مثل خودش ایراد بگیرم از هیکل و قیافش جلو همسرش ولی دلم نمیاد 😩