2777
2789
عنوان

تاپیک جامع پلی کیستیکا(pco)

| مشاهده متن کامل بحث + 11384 بازدید | 785 پست

سلام من یه مدت نبودم حالم خوب نبود نتونستم رعایت کنم از پس فردا روزه میگیرمو شروع میکنم تو نماز روزه هاتون منم دعا کنید 

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

🌱🌱  گزارش روز بیست و چهارم 🌱🌱

دیروز نبودم‌ تو سایت  امروز گردو خوردم کلم و کاهو خوردم 

قند نخوردم 

حالم خوب نیس نتونستم ورزش کنم فقط پیاده روی کردم 

لبنیات نخوردم (الان ماه رمضونه اکثرا شیربرنج درس میکنن نخورید )

بچه ها وقتی برنج خیس میکنید برا شیر برنج نمک نمیخواد با ابش میتونید سرتونو بشورید 

دیگع فعلا اینا یادم میاد اگه حالم فردا خوب بشه میام چالش جدید میزارم

ویتامین eخوردم

تاپیک_پلیکیستیکا#  

گزارش_استارتر#  

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🌱🌱   روز بیست و پنچم   🌱🌱

سلام خوشگلا 

منو ببخشید تنبل شدم یکم چند روز بود حالم خوب نبود ولی از فردا انشالله همه چی میره رو روال و چالشم میزارم صد در صد 

خو من امروز موهامو ماسک ابرسان(الوورا عسل روغن نارگیل ) گزاشتم (من چون دیگه اصلا ریزش ندارم و در حد خیلی کمه بعضی وقتا دیگه از رزماری استفاده میکنم نه مثل قبل )

بعد اون دستوری که گذاشتم برا ماه رمضون خرما و اینارو خوردم 

روم سیاه امروز یدونه باقلوا خوردم ☹

بعدش یکم ورزش کردم دیگه از فردا ورزشم تنظیم میشه 

کلم خوردم با کمی کاهو 

دمنوش نعنا هم نخوردم چون اصلا سبزی نمیارهه کلافم همش کاهو میاره و اینا چون ماه رمضونه😒ولی بچه ها شما بخورین حتما اگه تو دسرستون هس منم هر جور شده باید بخرم 😑

ماسک پیازو میزارم راستی از جوشام کم شده ولی هنوز هست حالا بازم باید برام زالو درمانی اگه جواب داد مینویسم حتما براتون 

امروز زینک خوردم 

لبنیات نخوردم 

بادوم خوردم 

تاپیک_پلیکیستیکا#  

گزارش_استارتر#  

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

اینم از توپک خرما کنجدی من 🤤

عکسشو گذاشتم که یادتون نره و درس کنید 😍

بچه‌ها من یکم تنبلم به نظرتون ورزش به اندازه ۲۵ دیقه تا نیم ساعت پیاده روی و ۲۰تا۳۰تا طناب در روز کا ...

خوبه عزیزم طناب نزن بجاش یکمم دراز نشست برو

چرا مگه طناب ایرادی داره من شنیدم خوبه که؟

بهتره ورزشی بکنی که شکمت درگیر باشه

تا شب میام چالشارو میزارم باهاتون حرفم دارم یادم نرفته😍

بچها من با ورزش و رژیم پریودیم مرتب شده قند و شرینیجات هم 90 درصد حذف کردم 

الان 4 ماهه مرتب بدون تاخیر پریود میشم قبلا دوره هام متغیر بود

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
بچها من با ورزش و رژیم پریودیم مرتب شده قند و شرینیجات هم 90 درصد حذف کردم  الان 4 ماهه مرتب ب ...

😍عزیزممم انشالله که خبرهای خوشی براتتت تو راهه

خب خانوما میخوام چالش این هفته پولی نباشع یعنی نیاز نباشه مثلا چیز گرون بخریم یا چی حالا پولاتونو جمع کنید به وقتش میگم ..... 

یه قلک بخرین اسمشو بزارین قلک سلامتی 😍بچه ها پولایی که قبلا میدادین هله هوله یا هر چیز مضرری رو بندازین تو این قلک هر سه ماه یکبار باز کنید و برید باهاش چیزای مفیدی که میگمو بخرید 😉حالا مقدار پول مهم نیس کم یا زیاد ولی جمع کنید حتما 

این هفته میخواستم چالشو بزارم عوض کردن روغنمون بعد که فک کردم دیدم تو ماه رمضون اکثرا ما چیز سرخ کردنی نمیخوریم و خیلی میزانش به حد کم میرسه البته شمارو نمیدونم ولی اکثرا اینجورین تو ماه رمضون پس گفتم بعد تموم شدن ماه مبارک این چالشو میریم 

بعد خواستم بزارم تنظیم خوابمون بعد دیدم اینم نمیشه تو ماه رمضون اما اونایی که نمیگیرن حتما حتما سعی کنید درس کنید بچه ها 

ادامه دارد ..

چالش.این.هفته#  

تاپیک_پلیکیستیکا#  

اگه شکم درگیربشه چی میشه

کیستا زودتر میرن برای تخمک گذاری هم بهتره 

وای بچه ها فقط حلقه نزنین حلقه برا کسایی که کیست دارن خیلییی بدههه

خب خانوما میخوام چالش این هفته پولی نباشع یعنی نیاز نباشه مثلا چیز گرون بخریم یا چی حالا پولاتونو جم ...

و اما چالش این هفته 

بچه ها خودم که مکملارو شروع کردم اما اونایی که نکردین از فردا حتما شروع کنید یک روز ویتامین e یک روز زینک پلاس 

خوردن یدونه  سیب هر روز 

روزی ۲۰ دقیقه رقص 😍

روزی ۲۰ دقیقه پیاده روی کسایی که مثل ما حیاط دارن حتما تو حیاط انجام بدن

بچه ها حلقه نزنید اصلا من یادم رفته بود بگم تو این مدت 

کنار غذاتون صد در صد سبزی داشته باشید اگه نشد مثل من که الان در دسترسم نیست از کلم بروکلی ابپز شده  یا نخود فرنگی یا سبزی هایی با برگ پهن و تیره مثلا اگه کاهو میخورید قسمتای تیره ترشو بخورید (کسایی که تیروئیدشونم مشکل داره کلم بروکلی رو توصیه نمیکنم )

بعدش جویدن زیاد غذا 

بچه ها اگه اون برنامرم نصب کنید عالی میشه یعنی کلی انگیزه میده براتون 

ی چالش برا کسایی که روزه نمیگیرن خوردن صبحانه قبل از ساعت ۸ و نیم

چالش.این.هفته#  

تاپیک_پلیکیستیکا#