2777
2789
عنوان

تاپیک جامع پلی کیستیکا(pco)

| مشاهده متن کامل بحث + 11384 بازدید | 785 پست

سلام بچه ها من موهای زائد روی بدنم زید شده پریودی هام همیشه 7روزه بود الان به زور 3روز به نظرتون به خاطر کیسته آخه اسباب کشیم داشتیم وسایل سنگین جابه جا کردم بعد روز 2پریودیم قطع شد الانم 3ماهه فقط 3روز پریودم 

میشه راهنماییم کنین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام بچه ها من موهای زائد روی بدنم زید شده پریودی هام همیشه 7روزه بود الان به زور 3روز به نظرتون به ...

ممکنه باشه بله سونو و ازمایش هورمون بدید

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
ی سوال من پلی کیستیکم بعد موهای زائد مردونه زیاد دارم حالا شروع کردم دمنوش نعنا روزی دو فنجون میخورم ...

برا کسی که معدش مشکل داره میتونه 

و اینم که نباید اولای  بارداری خورده بشه

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

🌱🌱  گزارش روز نوزدهم   🌱🌱

رخب امروز گردو و کجد و یکم پسته خوردم 

سبزی خوردم 

هممین جور که گفتم دمنوش نعنا موند برا بعد پریودی 

ورزش چهارم 

میوه خوردم 

چون حالم زیاد خوب نبود اهنگ غمگین گوش نکردم که بدتر بشم 

تو فکرم اینم که مطالب جدید بزارم اما نمیاین راستش دلسرد شدم یکم اما میزارم بازم حداقل بخاطر خودم 

راستی  قند مصنوعی نخوردم

مکمل هم که نگه داشتم ماه رمضون بخورم شما اگه نمیخواین روزه بگیرید از الان شروع کنید یک روز ویتامین e یک روز زینک پلاس 

گزارش_استارتر#  

تاپیک_پلیکیستیکا#  

اسی برا pcoعسل و سیاهدونه هم خوبه بخوری و ماساژ زیر شکم با روغن سیاه دونه و بادکش کردنش

بله درسته نوشتم دوسین و روغن سیاه داننه رو نوشتم اما بادکش از نطر من باید کاربلد انجام بده

بله درسته نوشتم دوسین و روغن سیاه داننه رو نوشتم اما بادکش از نطر من باید کاربلد انجام بده

حالا من زیاد در مورد بادکش سرچ کردم چنتا فیلم آموزشی دیدم کار خاصی نداشت فقط جای دقیقشو باید پیدا کنید اگه دستگاه بادکش بخرید کار باهاش راحته منم یه مدت بادکش میکردم احساس سبکی خوبی بود البته من pcoنیسم

تو رو سننه قربونت برم که من عقایدم چیه🥰
حالا من زیاد در مورد بادکش سرچ کردم چنتا فیلم آموزشی دیدم کار خاصی نداشت فقط جای دقیقشو باید پیدا کن ...

من ولی خیلی میترسم نمیدونم چرا  هر چقدر هم پزشک طب سنتیم گف نکردم حالا خدارو شکر بقیه مواردو رعایت میکنم جز این

من ولی خیلی میترسم نمیدونم چرا  هر چقدر هم پزشک طب سنتیم گف نکردم حالا خدارو شکر بقیه مواردو رع ...

حالا بادکش هم نخواسی بکنی مهم نیس شب تا شب روغن سیاهدونه بزن زیر شکمت با یه چیزی ببندش تا صبح عرق کنه

حالا بادکش هم نخواسی بکنی مهم نیس شب تا شب روغن سیاهدونه بزن زیر شکمت با یه چیزی ببندش تا صبح عرق کن ...

اره اینو انجام میدم بعضی شبا خوبه

اره اینو انجام میدم بعضی شبا خوبه

شما ریزش مو هم دارین؟ من تنبلی ندارم ولی نمیدونم چرا هورمون مردونم زیاده پریودم منظمه ولی ریزش مو دارم و موی زائد

شما ریزش مو هم دارین؟ من تنبلی ندارم ولی نمیدونم چرا هورمون مردونم زیاده پریودم منظمه ولی ریزش مو دا ...

داشتم الان ندارم نوشتم تجربمو درمورد ریزش مو رزماری برا ریزش مو هورمونی خیلی خوب عمل میکنه و بعدشم همه نکاتو اکثرا رعایت میکنم بجز زود خوابیدن 

مو زائد هم چالششو گذاشتم دمنوش نعنا 

داشتم الان ندارم نوشتم تجربمو درمورد ریزش مو رزماری برا ریزش مو هورمونی خیلی خوب عمل میکنه و بعدشم ه ...

جوشونده رزماری یا روغنش؟ من رزماری میجوشونم اسپری میکنم ولی زیاد جواب نمیده نعنا هم ۴ماه هر روز میخوردم فایده نداشت😕

جوشونده رزماری یا روغنش؟ من رزماری میجوشونم اسپری میکنم ولی زیاد جواب نمیده نعنا هم ۴ماه هر روز میخو ...

من موهام چربه میجوشوندم 

چرا ؟شاید طبعت گرمه جواب نمیده بقیه نکاتم عمل میکنی ؟الگوی ریزش موهات ججوریه پستای ریزش مو رو بخون شاید اصلا بخاطر همورمونت نیس